Τι κάνουμε σε περίπτωση που τα μαλλιά μας καούν από βαφή ή κάποιο εργαλείο styling;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Τι κάνουμε σε περίπτωση που τα μαλλιά μας καούν από βαφή ή κάποιο εργαλείο styling;

Οι συχνές βαφές μαλλιών, τα εργαλεία styling όπως πιστολάκι και ψαλίδι για μπούκλες εκτός από εντυπωσιακά αποτελέσματα στο hairstyle, υπάρχει πιθανότητα να καταστρέψουν την τρίχα μας αν δεν τα χειριστούμε σωστά. Σε τέτοια περίπτωση μπορούμε να σώσουμε τα μαλλιά μας;

Θαμπά μαλλιά, καμένες άκρες, έντονη ψαλίδ, τρίχες που σπάνε είναι κάτι που οι γυναίκες δε θέλουμε να αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας. Σε περίπτωση που μας τύχει κάτι τέτοιο ωστόσο οι λύσεις είναι οι εξής:

  1. Επισκεφθείτε τον κομμωτή σας να σας κουρέψει ελαφρώς τις άκρες σας ή να σας συμβουλεύσει μέχρι ποιο μήκος πρέπει να κρατήσετε τα μαλλιά σας.
  2. Επενδύστε σε φυτικά ενυδατικά προϊόντα όπως είναι το λάδι καρύδας. Δοκιμάστε να εφαρμόσετε μια μικρή ποσότητα στις άκρες και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά με νερό.
  3. Επενδύστε σε ενυδατικά προϊόντα που διατηρούν την υγρασία των μαλλιών σας. Χρησιμοποιήστε τα σύμφωνα με τις οδηγίες.
  4. Αφήστε για ένα μικρό χρονικό διάστημα το πιστολάκι, την πρέσα για ίσιωμα, το ψαλίδι για μπούκλες το ντεκαπάζ και τις βαφές μαλλιών. Μπορείτε να στεγνώνετε τα μαλλιά σας, αλλά πάντα να διατηρείτε απόσταση από τα μαλλιά σας.
  5. Σε κάθε περίπτωση η συμβουλή του κομμωτή σας είναι η καλύτερη που μπορείτε να ακολουθήσετε.

 

Αν έχετε συνηθίσει να έχετε πάντα εντυπωσιακά χτενίσματα μπορείτε να κάνετε μία chic πλεξίδα, αν θέλετε να αποφύγετε τις μπούκλες και το αυστηρό ίσιωμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss