Οι αφέλειες που ταιριάζουν σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου σας

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Οι αφέλειες που ταιριάζουν σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου σας

Είναι η αλλαγή που θέλουμε όλες να κάνουμε αυτή τη σεζόν. Οι αφέλειες, μακριές ή πιο κοντές ήρθαν για να μείνουν, ωστόσο ανάλογα με το σχήμα του προσώπου αλλάζει το κούρεμά τους. Ασύμμετρες, αυστηρές, curtain bangs, μακριές ή κοντές στη μέση του μετώπου, οι επιλογές είναι πολλές.
 

Γι αυτό συνεχίστε παρακάτω για να δείτε πώς πρέπει να τις κουρέψετε.
 

Μακριά και στενά πρόσωπα: Οι curtain bangs ή αλλιώς οι αφέλειες τύπου Brigitte Bardot είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Προτιμήστε να είναι μακριές στο κέντρο, να σκεπάζουν τα φρύδια σας, ενώ στις άκρες να είναι ακόμα περισσότερο για να δείχνει πιο γεμάτο το σχήμα του προσώπου σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Στρογγυλά ή τετράγωνα πρόσωπα: Ζητήστε αφέλειες που να κάνουν καμπύλη, να είναι δηλαδή σε ένα μάκρος, κατά προτίμηση όχι πολύ μακριές, στο ύψος των φρυδιών σας και να έχουν κίνηση προς τα μέσα. Μία εικόνα της Taylor Swift θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το look που σας ταιριάζει.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς: Είστε οι πιο τυχερές, καθώς στο πρόσωπό σας ταιριάζουν τα πάντα. Μακριές, κοντές, ασύμμετρες, σε ένα μάκρος. Αν θέλετε να καταλήξετε στο ιδανικό look που ταιριάζει στα trends της εποχής πείτε ναι στις φιλαριστές που φτάνουν ελάχιστα πιο κάτω από τα φρύδια σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Και επειδή μιλάμε για αφέλειες, δε γίνεται να μην αναφερθούμε στην Caroline De Maigret, τη γυναίκα που υποστηρίζει καλύτερα από όλες μας αυτό το hairstyle:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss