Τα κουρέματα του 2018 για όσες έχουν σγουρά μαλλιά

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Τα κουρέματα του 2018 για όσες έχουν σγουρά μαλλιά

Αν αναλύσουμε τις hairstyle τάσεις του 2018, τότε σίγουρα μέσα σε αυτές υπάρχουν οι φυσικές μπούκλες. Έχουν κάνει δυναμική επιστροφή και φέρνουν έναν άερα των 80's αλλά και των 90's.

Πώς μπορούμε ωστόσο να τις κουρέψουμε για να τις αναδείξουμε αλλά και για να είμαστε in fashion;

Θυμάστε το αγαπημένο "Flashdance", αν ναι τότε θυμάστε και τη μοναδική Alex Owens με το καταπληκτικό σγουρό της hairstyle, το οποίο ήταν φιλαριστό. Οι μπούκλες ήταν απαλές, ενώ ο όγκος δεν έλειπε από τις ρίζες των μαλλιών της.

Jennifer Beals: Πώς είναι σήμερα η πρωταγωνίστρια του Flashdance, με το απόλυτο σώμα

 

Το bob hairstyle το συναντάμε και στα σγουρά μαλλιά και το επιλέγουν κυρίως οι γυναίκες που δε φοβούνται το volume hairstyle. Προσοχή ωστόσο, καθώς μιλάμε για αρκετό όγκο στα μαλλιά! 
Παίξτε με τη φράντζα σας, φέρτε την στο πλάι για πιο sexy διάθεση.

Και φυσικά εκτός από το καρέ, της μόδας είναι και οι αφέλειες, οι οποίες και στα σγουρά μαλλιά πρέπει να είναι μακριές. Πρέπει να έχουν όγκο και δεν πρέπει να είναι σε ένα μάκρος. Φιλαριστές αφέλειες, τις οποίες ενισχύουμε στις ρίζες με hairstyle για sexy διάθεση.

General Info: Ανεξάρτητα από το κούρεμα που θα επιλέξετε, αν θα τα κάνετε κοντά ή μακριά τα μαλλιά σας, το tip που πρέπει να κρατήσετε είναι ότι η φυσικότητα των σγουρών μαλλιών σας πρέπει να διατηρηθεί. Αν κάτι πρέπει να κάνετε είναι να ενισχύσετε τον όγκο τους, με τη βοήθεια του κατάλληλου hairspray ή ακόμα και με salt spray!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

More for you

 
 

Don't Miss