Ποιο μήκος μαλλιών ταιριάζει στο πρόσωπό σας;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 02 Απριλίου 2018

Δευτέρα 02 Απριλίου 2018

Ποιο μήκος μαλλιών ταιριάζει στο πρόσωπό σας;

Ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας αλλά και τα χαρακτηριστικά σας, ανακαλύψτε ποιο μήκος μαλλιών ταριάζει σε εσάς. Pixie, μεσαίου μήκους ή πολύ μακριά;

Pixie Haircut ή αλλιώς το Ανδρόγυνο Κούρεμα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο με μικρά και λεπτά χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο κούρεμα σας ταιριάζει απόλυτα. Αντιθέτως στα πρόσωπα που έχουν έντονες γωνίες τα κοντά μαλλιά δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα καθώς τις τονίζουν σε μεγάλο βαθμό και το αποτέλεσμα είναι άγριο.
Επιπλέον εάν θέλετε να ξεχάσετε το χτένισμα και το styling και είστε έτοιμες για μια πολύ δυναμική αλλαγή, go for the pixie look!

Μαλλιά μεσαίου μήκους, μέχρι το ύψος των ώμων

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Είναι ένα μήκος που βολεύει όσες δεν έχουν πλούσια και πολλά μαλλιά, τα οποία δε στρώνουν εύκολα. Το κούρεμα αυτό έχει όγκο κυρίως στις ρίζες των μαλλιών και απαιτεί καθημερινό styling. Εάν έχετε τετράγωνο πρόσωπο ή πρόσωπο με γωνίες, το φιλαριστό αυτό κούρεμα θα δείξει πιο γλυκά τα χαρακτηριστικά σας.

Μακριά μαλλιά

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Σε γενικές γραμμές τα μακριά μαλλιά πάνε στα περισσότερα πρόσωπα εκτός από τα στενόμακρα. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα πολύ μακριά μαλλιά απαιτούν φροντίδα όπως κούρεμα-καθάρισμα στις άκρες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss