Πώς θα πετύχετε το τέλειο ίσιωμα;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Σάββατο 07 Απριλίου 2018

Σάββατο 07 Απριλίου 2018

Πώς θα πετύχετε το τέλειο ίσιωμα;

Τα ίσια μαλλιά είναι chic, sexy και ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες. Ωστόσο δεν είναι εύκολο για όλες να πετύχουν το αυστηρό ίσιωμα, χωρίς να φριζάρουν οι άκρες. 

Επειδή όμως όλες έχουμε ζηλέψει τα ολόισια μαλλιά της Gwyneth Paltrow και της Jennifer Aniston, δείτε ποια tips πρέπει να ακολουθήσουμε για να αποκτήσουμε το απόλυτο sexy, διαχρονικό hairstyle.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Βασική προϋπόθεση είναι η ενυδάτωση των μαλλιών, η οποία ξεκινάει από το λούσιμο. Επιλέγουμε σαμπουάν που ταιριάζει στον τύπο της τρίχας μας και ξεβγάζουμε καλά τα μαλλιά μας. Στη συνέχεια κάνουμε μάσκα για λείανση και κατά του φριζαρίσματος. Ξεβγάζουμε καλά και ιδιαίτερα τις ρίζες, για να μην είναι λιπαρές και στεγνώνουμε με το πιστολάκι, με τη φορά του αέρα να δείχνει προς το πάτωμα για να μη φουντώσουν τα μαλλιά μας.

Εφαρμόζουμε μερικές σταγόνες ενυδατικό λάδι για προστασία από τη θερμότητα και για λείανση, αυστηρά και μόνο στις άκρες. Χωρίζουμε τα μαλλιά σε μικρές τούφες ξεκινώντας απο χαμηλά και τις ισιώνουμε με πρέσα ή με πιστολάκι και μία στρόγγυλη βούρτσα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Λίγο πριν φτάσουμε στην κορυφή, κάνουμε τη χωρίστρα από την πλευρά που θέλουμε και ισιώνουμε τα μαλλιά, δίνοντάς τους τη φορά που θέλουμε. Μόλις τελειώσουμε με όλες τις τούφες, ψεκάζουμε μία χτένα με hairspray και κάνουμε ένα πέρασμα τα μαλλιά μας.
 

Δείτε εδώ πόσο ταιριάζουν τα ίσια μαλλιά και σε όσες έχον αφέλειες:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

Don't Miss