Είσαι Everyday Awesome;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Είσαι Everyday Awesome;

Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις γεμάτη αυτοπεποίθηση, κάθε μέρα που ξυπνάς να έχεις καλή διάθεση, να έχεις όρεξη για ζωή, να έχεις ενέργεια, να θες να κάνεις πράγματα. Και όλα αυτά μέσα από το προσωπικό σου στυλ. Γιατί το στυλ είναι προσωπική έκφραση και είναι πάνω από κάθε μόδα και κάθε trend. Είναι έμπνευση, δημιουργία, δήλωση και στάση ζωής και βρίσκεται παντού, αρκεί να ρίξεις μια ματιά γύρω σου και να συνειδητοποιήσεις ότι κυκλοφορεί ανάμεσά μας, κάθε μέρα, στους δρόμους. Ο δρόμος είναι το δικό σου catwalk! 

 

Αυτή είναι και η φιλοσοφία του Syoss και μαζί με το γνωστό φωτογράφο Πάνο Γεωργίου βάζουν όλους στον πειρασμό να ξεχυθούμε στος δρόμους της Αθήνας, εκεί που βρίσκεται όλη η ομάδα Syoss, για ένα one of a kind project, που ακούει στο όνομα  “Everyday Awesome”.

Από το ιστορικό κέντρο μέχρι την Κηφισιά και από το Χαλάνδρι μέχρι τη Γλυφάδα το van με το crew του Syoss οργώνει τις γειτονιές, αναζητώντας αυθεντικό street style. Τι είναι αυτό που ψάχνουν; Θέλουν προσωπική έκφραση και αυτοπεποίθηση από την κορυφή μέχρι τα νύχια, για κάθε περίσταση!  Coffee awesome? Concert awesome? Shopping awesome? First date awesome?

Ανεξάρτητα από το concept, όπου και αν πηγαίνεις αν η ομάδα σε εντοπίσει και είσαι σε καλό style mood, στα καλύτερα σου εκεί ξεκινάει το όνειρο για εσένα. Θα φωτογραφηθείς επί τόπου και από εκεί και πέρα ξεκινούν οι εκπλήξεις! Οπότε be prepared… o Πάνος Γεωργίου και η ομάδα του Syoss θα κυκλοφορούν και το επόμενο ΠΣΚ 18-20 Μαΐου.

Δες πού μπορείς να συναντήσεις τον Πάνο Γεωργίου και την ομάδα του Syoss εδώ: www.everydayawesome.gr

Everyday Awesome by Syoss. 
Be part of it!

More for you

 
 

Don't Miss