Λούζω τα μαλλιά μου εδώ και ένα μήνα με χαμομήλι και αυτό είναι το αποτέλεσμα

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Λούζω τα μαλλιά μου εδώ και ένα μήνα με χαμομήλι και αυτό είναι το αποτέλεσμα

Στα 29 μου χρόνια, όταν με ρωτάνε στο κομμωτήριο αν θέλω να βάψω τα μαλλιά μου, η απάντησή μου είναι ότι δε θέλω και μάλιστα δε σκοπεύω να το κάνω και στο μέλλον. Για να είμαι ειλικρινής όμως πολλές φορές σκέφτομαι ότι αυτό το λέω τώρα, που είμαι 29 και που τις λευκές τρίχες μπορώ να τις μετρήσω. Αργότερα που θα δυσκολεύομαι στο μέτρημα, ίσως και να αλλάξω άποψη.

Μπορεί λοιπόν να αποφεύγω τις βαφές μαλλιών, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δε θέλω να αλλάξω το χρώμα μου. Και φυσικά ως καστανή, θέλω να ανοίξω 2 με 3 τόνους κυρίως τις άκρες μου και να γίνω καστανόξανθη. Αποφάσισα λοιπόν να επιλέξω την κλασσική, γνώριμη και αγαπημένη DIY συνταγή με το χαμομήλι. Συγκεκριμένα καθημερινά μετά το μπάνιο μου, εφαρμόζω στις άκρες μου χαμομήλι, που έχω βράσει μερικές ώρες πριν και ταμπονάρω τα μαλλιά μου. Φροντίζω ακόμη όταν βγαίνω έξω στον ήλιο, να τα έχω ελεύθερα, καθώς βοηθάει στο να ανοίξει το χρώμα τους.

Σήμερα ένα μήνα μετά την DIY συνταγή που ακολουθώ, έχω να σας πω ότι υπάρχει διαφορά. Οι άκρες μου-στα σημεία που εφαρμόζω χαμομήλι-έχουν ανοίξει αρκετά και είναι σα να έχω αντεύγειες. Το αποτέλεσμα είναι τόσο φυσικό-κάτι που μου αρέσει αρκετά-που πραγματικά είμαι αρκετά ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Νομίζω θα συνεχίσω τη συγκεκριμένη συνταγή, για λίγες ημέρες ακόμη. 

FYI: Αυτό το καλοκαιρινό χρώμα που έχουν τα μαλλιά μου ταιριάζει απόλυτα με wavy look. Εφαρμόζω ελάχιστο salt spray κυρίως στις άκρες, δίνω κίνηση με τα χέρια μου και έχω το πιο sexy hairstyle που μπορείτε να φανταστείτε. Για να καταλάβετε ακόμα καλύτερα το στιλ, ρίξτε μια ματιά στην gallery που ακολουθεί!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
0 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss