Το hairstyle που πετυχαίνει πάντα μετά τη βουτιά στη θάλασσα

The JennettesTHE JENNETTES Σάββατο 07 Ιουλίου 2018

Σάββατο 07 Ιουλίου 2018

Το hairstyle που πετυχαίνει πάντα μετά τη βουτιά στη θάλασσα

Τα μαλλιά μας μετά την παραλία είναι άγρια, ατίθασα. Συνήθως σγουρένουν ή γίνονται σπαστά, κάτι το οποίο φυσικά οφείλεται στο θαλασσινό αλάτι. Αρκετές γυναίκες όμως έχουν συνηθίσει να έχουν πιασμένα τα μαλλιά τους σε κότσο, καθώς δεν προτιμούν την μορφή που παίρνουν μόλις στεγνώσουν.

Υπάρχει, όμως, ένα hairstyle που μπορεί να λειτουργήσει ιδανικά μετά τη βουτιά στη θάλασσα, να δείχνει κομψό και να μην απαιτεί να λούσετε και να φτιάξετε τα μαλλιά σας αμέσως μετά αν θέλετε να μην γυρίσετε στο σπίτι. Αυτό δεν είναι άλλο από την πλεξίδα...την απλή ή το ψαροκόκκαλο. 

Λόγω της άγριας υφής τους από το αλάτι της θάλασσας, το συγκεκριμένο χτένισμα στέκεται. Ζητήστε λοιπόν από μία φίλη σας ή και μόνες σας, αν τα χέρια σας πιάνουν πλέξτε τα μαλλιά σας πλεξίδα. Κάνετε μία, δύο ή στριφογυρίστε την για ένα περίτεχνο updo. Με το συγκεκριμένο look μπορείτε να μη λούσετε καν τα μαλλιά σας και να συνεχίσετε την έξοδο, κατευθείαν από την παραλία.

Extra Tip: Για να ενισχύσετε την άγρια υφή των μαλλιών σας, ρίξτε μέσα στην τσάντα παραλίας ένα salt spray. Θα σας βοηθήσει να πετύχετε το sexy, ατημέλητο στιλ που απαιτεί το συγκεκριμένο χτένισμα.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα καλύτερα hairstyles για το νησί

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss