Υπέροχα, λαμπερά μαλλιά με 5 βήματα

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Υπέροχα, λαμπερά μαλλιά με 5 βήματα

Ανακαλύψτε 5 έξυπνα tips για να έχετε υγιή και εντυπωσιακά μαλλιά.

Τα μαλλιά είναι ένα σημείο στην εμφάνιση μας που όλες οι γυναίκες του δίνουν μεγάλη προσοχή και φροντίζουν να είναι καλοφτιαγμένα για οποιαδήποτε έξοδο τους. Όσο φτιαγμένα όμως και να είναι τα μαλλιά σας, η κατάσταση στην οποία βρίσκονται επηρεάζει πολύ σημαντικά το τελικό αποτέλεσμα. Είναι απαραίτητο λοιπόν να δείχνουν υγιή και φρέσκα για να έχετε μια λαμπερή εμφάνιση. Οι τροφές που τρώτε, η ποσότητα του νερού που πίνετε και ο σωστός ύπνος είναι ερεθίσματα που επηρεάζουν σημαντικά την ποιότητα των μαλλιών σας όπως και το υπόλοιπο σώμα σας.

Ακολουθήστε τα παρακάτω tips για υπέροχα και λαμπερά μαλλιά:

1. Τρώτε φαγητά που θρέφουν τα μαλλιά σας και τα κάνουν ελαστικά. Βάλτε στη διατροφή σας τροφές με βιταμίνες A, B, C, E, omega 3, omega 6. Τέτοιες τροφές είναι τα λιπαρά ψάρια, τα λαχανικά, τα καρύδια, τα αυγά, τα καρότα και τα εσπεριδοειδή.

2. Προστατέψτε τα μαλλιά σας από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου που προσβάλλουν τις πρωτεϊνες των μαλλιών, κάνοντας τα μαλλιά σας να μοιάζουν πολύ ταλαιπωρημένα.

3. Να λούζετε σωστά τα μαλλιά σας. Προτιμήστε τα σαμπουάν με κερατίνη για περισσότερη λάμψη και επιλέξτε το κατάλληλο σαμπουάν που ταιριάζει στον δικό σας τύπο μαλλιών. Μην βάζετε μεγάλη ποσότητα σαμπουάν.

4. Βάλτε σωστά τη μαλακτική σας κρέμα καθώς κάνει καλό σε όλους τους τύπους των μαλλιών και κυρίως στα πολύ ταλαιπωρημένα. Περάστε το μαλακτικό στις άκρες των μαλλιών σας και ξεβγάλτε το καλά, ειδικά εσείς που έχετε λιπαρά μαλλιά.

5. Στεγνώστε σωστά τα μαλλιά σας καθώς αυτό θα επηρεάσει πολύ την ξηρότητα τους. Χαμηλώστε την ένταση του ζεστού αέρα στο πιστολάκι σας καθώς η θερμότητα στερεί την υγρασία και την υγεία των μαλλιών σας. Βάλτε σιλικόνη μαλλιών ή κάποιο μαλακτικό προϊόν για μετά το λούσιμο πριν τα στεγνώσετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss