2 +1 αιθέρια έλαια για να μακρύνουν τα μαλλιά σας

Ελένη Τσούτση
Παρασκευή 24 Μάιος 2019
56218138723_9060146466603146222_n.jpg

Tα μακριά μαλλιά αποτελούν στόχο για αρκετές γυναίκες ακόμη και τα νέα trends με τα κοντά μαλλιά κυριαρχούν. Η γοητεία όμως τουlong hair style είναι σταθερή αξία και δεν είναι λίγες οι φορές που προσπαθούμε με πολλούς τρόπους να μακρύνουμε τα μαλλιά μας. Τα αιθέρια έλαια μπορούν να τα κάνουν να μεγαλώσουν γρήγορα και εύκολα αρκεί να τα εντάξετε στην καθημερινότητά σας!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by modamodunca (@modamodunca) on

Ακολουθούν τα 3 top αιθέρια έλαια που μπορούν να σας βοηθήσουν να το πετύχετε.

#1. Δεντρολίβανο

Το αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε βοηθά στη βελτίωση του κυτταρικού μεταβολισμού ειδικά όταν εφαρμόζεται τοπικά, ενώ διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών.

#2. Μέντα

Το αιθέριο έλαιο μέντας βοηθάει στην τόνωση του τριχωτού της κεφαλής και των τριχοθυλακίων, αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε άτομα με ξηροδερμία ή εύθραυστα μαλλιά. Λειτουργεί καλύτερα αν έχετε λιπαρά μαλλιά.

#2. Λεβάντα

Εκτός από το να κρατήσετε τις τρίχες και τα τριχοθηλάκιά σας ασφαλή από τα βακτήρια (που θα μπορούσαν να αποτρέψουν την ανάπτυξη των τριχών), ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης αιθέριου ελαίου λεβάντας είναι η ικανότητά του να απαλύνει το τριχωτό της κεφαλής από τυχόν ερεθισμούς.

 

Δείτε ακόμη:

Paris Fashion Week 2019: Τα πιο inspired hair looks που είδαμε στους δρόμους του Παρισιού