CELEBRITIES MEN’S POINT

Πώς να δείχνετε γοητευτικοί με τα γκρίζα σας μαλλιά


Ελένη Τσούτση

28 Ιουνίου 2021

Πώς να δείχνετε γοητευτικοί με τα γκρίζα σας μαλλιά
Πώς να δείχνουν τα γκρίζα σας μαλλιά πάντα γοητευτικά

Τα γκρίζα μαλλιά αποτελούν σημάδι γοητείας και ωριμότητας. Μπορεί παλαιότερα οι περισσότεροι άντρες να αναζητούσαν τρόπους για να απαλλαχτούν αλλά πλέον τα γκρίζα μαλλιά είναι ένα από τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά. 

Είτε ξεκινάει από τους κροτάφους, είτε από το πάνω μέρος των μαλλιών, το γκριζάρισμα προσδίδει κύρος ενώ δείχνει έναν άνθρωπο με αυτοπεποίθηση και εμπειρία. Δεν είναι λίγοι οι stars του Hollywood που αγαπούν τα γκρίζα τους μαλλιά και όσο μεγαλώνουν γίνονται ακόμη πιο ελκυστικοί. 

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα μαλλιά γκριζάρουν όταν τα κύτταρα σταματούν να παράγουν χρωστική ουσία. Συνήθως, οι λευκοί άνθρωποι αρχίσουν να γκριζάρουν στα μέσα της δεκαετίας των 30 χρόνων τους, οι Ασιάτες λίγο πριν τα 40 και οι Αφροαμερικανοί, όταν διανύουν τη δεκαετία των 40. Οι μισοί από όλους τους ανθρώπους, έχουν ένα σημαντικό ποσοστό γκρίζων μαλλιών μέχρι την ηλικία των 50 ετών.Υπάρχουν βέβαια, άνθρωποι που μπορεί να εμφανίζουν τα πρώτα γκρίζα μαλλιά τους σε πολύ νεαρή ηλικία.

Αν λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία αυτή, δεν έχετε παρά να βρείτε τα μυστικά εκείνα που θα κάνουν τα γκρίζα σας μαλλιά να δείχνουν περιποιημένα. Μπορείτε να επιλέξετε ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα, που βοηθούν στην υγεία και τη λάμψη των γκρίζων μαλλιών.

Ακόμη, οι hair stylists τονίζουν ότι η επιλογή ενός σχετικά κοντού κουρέματος, θα αναδείξει τις γκρίζες τρίχες, ενώ ένα περιποιημένο μούσι μπορεί να προσφέρει ισορροπία στην εμφάνισή σας.

Extra tip:

Tα γκρίζα μαλλιά χάνουν την ελαστικότητά τους, λόγω έλλειψης της φυσικής μελανίνης, είναι πάντα απαραίτητο ένα conditioner, που να είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και σε ωμέγα 6 λιπαρά οξέα, που θα επαναφέρει τη εσωτερική ενυδάτωση της τρίχας, προσφέροντας τους  υγεία.

Δείτε ακόμη:

7 μοναδικά ανδρικά αρώματα για φέτος το καλοκαίρι 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.