ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Britney Spears έβαψε τα μαλλιά της μωβ γιατί, πλέον, μπορεί


Ελένη Τσούτση

21 Ιανουαρίου 2022

H Britney Spears έβαψε τα μαλλιά της μωβ γιατί, πλέον, μπορεί
Δείτε τη νέα αλλαγή στα μαλλιά της

Η Britney Spears είναι πλέον ελεύθερη μετά από όλα όσα πέρασε με τις δικαστικές διαμάχες που είχε με την οικογένεια της και πλέον όπως φαίνεται ζει την κάθε της στιγμή. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βλέπουμε πόσο της αρέσει να πειραματίζεται με την εμφάνισή της. Σε ένα από τα τελευταία της post μάλιστα ποζάρει στον καθρέφτη του σπιτιού της με μωβ μαλλιά.

Αν κάνουμε ένα flash back στο 2007, θα θυμηθούμε την εποχή είχε ξυρίσει όλα της τα μαλλιά. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά αλλά μάλλον όχι η τόλμη της. Όπως γράφει στην λεζάντα του video που ανέβασε, βαριόταν και ήθελε να βάψει τα μαλλιά της μωβ και απλά πήρε την απόφαση και το έκανε!

Εμείς έχουμε να πούμε ότι καλά έκανε αλλά σίγουρα η Britney μας αρέσει περισσότερο με τα ξανθά της μαλλιά. Μπορεί να είναι και η δύναμη της συνήθειας αλλά το συγκεκριμένο χρώμα δεν μας εντυπωσιάζει τόσο όσο το ξανθό. Το σημαντικό όμως, προφανώς, είναι πως πλέον μπορεί να κάνει κάτι τόσο απλό και καθημερινό που μέχρι πρόσφατα δεν είχε καν το δικαίωμα: να βάψει τα μαλλιά της όπως ακριβώς θέλει και την εκφράζουν. Good for her!

Εσάς πώς σας φαίνεται το νέο look της Britney;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.