ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Με αυτό το trick τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν πλούσιο όγκο στο λεπτό


Ελένη Τσούτση

19 Αυγούστου 2022

Με αυτό το trick τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν πλούσιο όγκο στο λεπτό
Επιθυμείτε περισσότερο όγκο στα μαλλιά σας;

Οι hair experts γνωρίζουν τον εύκολο τρόπο και σήμερα θα τον μοιραστούμε μαζί σας…γιατί το επόμενο χτένισμά σας μπορεί να είναι on fleek. Πρώτα από όλα, πρέπει να βρείτε ποιος είναι ο τύπος των μαλλιών σας, ξηρά, λιπαρά ή κανονικά. Έπειτα καλό είναι να επιλέξετε ένα σαμπουάν και γενικότερα προϊόντα περιποίησης που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαλλιών σας και φυσικά θα βοηθάνε στην ενίσχυση όγκου.

Το απόλυτο όμως μυστικό κρύβεται σε αυτή τη συνήθεια που δεν απαιτεί καθόλου χρόνο ή κόπο. Όταν στεγνώνετε τα μαλλιά σας ξεκινήστε από τις άκρες προς τη ρίζα και επιμείνετε. Δοκιμάστε να αναποδογυρίσετε το καφάλι σας και κρατήστε το σεσουάρ κοντά στις ρίζες των μαλλιών σας. Αν χρειάζεται προσθέστε στα μαλλιά σας προϊόντα styling που βοηθούν στον όγκο, ανάλογα πάντα με το χτένισμα που θέλετε να πετύχετε.

Είναι ένα κόλπο που μπορείτε να κάνετε πάντα και τα μαλλιά σας να αποκτήσουν πλούσιο όγκο στη στιγμή.

Ακόμη, δοκιμάστε στο λούσιμο να βάλετε πρώτα το conditioner και μετά το σαμπουάν. Κι αυτό γιατί συνήθως το conditioner βαραίνει τις άκρες των μαλλιών και έτσι είναι πιο εύκολο να χάσουν τον όγκο τους. Αν όμως το χρησιμοποιήσετε πρώτο και μετά καθαρίσετε τα υπολείμματα του conditioner με το σαμπουάν τότε τα μαλλιά θα είναι καθαρά και σίγουρα πιο ελαφριά.

Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα λαδάκια που θα ενυδατώσουν σε βάθος τις ξηρές σας άκρες:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.