ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Kate Middleton: Δοκίμασε την πιο cozy απόχρωση της σεζόν στα μαλλιά της


Ελένη Τσούτση

31 Ιανουαρίου 2023

Kate Middleton: Δοκίμασε την πιο cozy απόχρωση της σεζόν στα μαλλιά της
Instagram/@Kate Middleton
Η Kate Middleton άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και μας χαρίζει έμπνευση για την επόμενη αλλαγή μας

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και εμείς είμαστε εδώ για να καταγράψουμε τη νέα τάση που σίγουρα θα μας απασχολήσει στο μέλλον.Η ίδια ήταν πάντα καστανή και φροντίζει το χρώμα των μαλλιών όπως και το κούρεμα να ακολουθούν το πρωτόκολλο του Παλατιού. Τα ζητούμενα ήταν και είναι η κάθε αλλαγή να είναι κομψή, απλή και στιλάτη. Σε μια πρόσφατη έξοδό της, εμφανίστηκε με ένα υπέροχο κόκκινο κοστούμι και μια πιο σοκολατένια απόχρωση στα μαλλιά της.

Άφησε πίσω της το ζεστό καφέ και είπε το μεγάλο «ναι» στο δροσερό χρώμα της μόκα. Η συγκεκριμένη απόχρωση πλέον έχει την έγκριση της Πριγκίπισσας και προβλέπουμε ότι θα κάνει θραύση, όπως κάθετι δοκιμάζει.

Τα μαλλιά της Kate έδειχναν ακριβά, λαμπέρά και πολύ υγιή. Η διάσημη colorist, Jenna Perry, περιέγραψε το χρώμα ως ένα «βαθύ σαγηνευτικό καφέ» και τη συνέκρινε με μια μους σοκολάτας. Είναι «καθολικά κολακευτικό», είπε η Perry. Η νέα απόχρωση της Kate είναι ιδανική όχι μόνο για τον χειμώνα αλλά και την άνοιξη που πλησιάζει.

Έτσι, αν ψάχνετε για μια αλλαγή που μπορεί να είναι μεν τολμηρή, αλλά δεν περιλαμβάνει την ταλαιπωρία που απαιτούν τα ξανθά μαλλιά , αυτό το χρώμα είναι ιδανικό για εσάς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.