ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Οι 3 καλύτεροι τρόποι για να στεγνώνουν γρήγορα τα νύχια σου


Ελένη Τσούτση

31 Μαΐου 2023

Οι 3 καλύτεροι τρόποι για να στεγνώνουν γρήγορα τα νύχια σου
Instagram/@ Betina R. Goldstein
Αυτοί είναι οι καλύτέροι τρόποι για να στεγνώνουν γρήγορα τα νύχια σου

Η αναμονή για να στεγνώσει το βερνίκι νυχιών είναι αναμφισβήτητα το πιο κουραστικό μέρος όταν φτιάχνεις τα νύχια σου. Όλες μας έχουμε βιώσει την απογοήτευση να καταστρέφουμε τα φρεσκοβαμμένα νύχια μας. Υπάρχουν όμως ορισμένα βήματα που αν τα ακολουθήσεις σίγουρα θα κάνεις το manicure στο σπίτι μια πραγματική εμπειρία.

Παρακάτω θα βρεις μερικούς έξυπνους τρόπους για να στεγνώνεις τα νύχια σου γρήγορα και αποτελεσματικά:

  • Το πρώτο που συνιστούν και οι nail artists είναι να μην χρησιμοποιείς μεγάλη ποσότητα προϊόντος κατά τη διάρκεια της κάθε στρώσης. Οι φόρμουλες των νέων βερνικιών βοηθάει στην διαδικασία του γρήγορου στεγνώματος. Το μυστικό είναι να αποφύγεις τις πολλές στρώσεις καθώς όσο πιο πηχτές οι στρώσεις,τόσο πιο μη σταθερό θα είναι το αποτέλεσμα.
  • Είναι σημαντικό ακόμη να εφαρμόσεις το top coat καθώς αυτό βοηθάει στο γρήγορο στέγνωμα αλλά και να κλειδώσει το χρώμα. Στην αγορά υπάρχουν κάποια μερικά προϊόντα με τη μορφή σταγονών που εφαρμόζεις πάνω από το top coat και να χαρίζουν super λείο φινίρισμα.
  • Αν βιάζεσαι πολύ, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις το πιστολάκι όμως πρόσεξε να μην βάλεις τα νύχια σου πολύ κοντά, ώστε να μην κάνει το βερνίκι μικρές φουσκάλες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.