Πώς αντιμετωπίζουμε τις παρανυχίδες;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Πώς αντιμετωπίζουμε τις παρανυχίδες;

Μία λάθος κίνηση στο κόψιμο-λιμάρισμα των νυχιών αρκεί για να δημιουργηθούν οι ενοχλητικές παρανυχίδες. Δεν είναι τόσο εύκολο όμως να επισκεπτόμαστε συχνά nail salons για να μας περιποιούνται τα άκρα. Ιδιαίτερα αν έχουμε εξασκηθεί και στο home manicure, οι επισκέψεις είναι ακόμα πιο σπάνιες.

Αν κι εσείς υποφέρετε από παρανυχίδες, υπάρχει τρόπος να απαλλαγείτε από αυτές και λέγεται ενυδάτωση. Στην αγορά υπάρχουν προϊόντα για τα νύχια που τα ενυδατώνουν και ουσιαστικά καταπολεμούν τις παρανυχίδες.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Προσωπικά χρησιμοποιώ και τον ορό, Advanced Night Repair της Estee Lauder. Είναι ένα προϊόν που ενυδατώνω πρόσωπο, νύχια, προσθέτω λάμψεις και δίνω το τέλειο σχήμα στα φρύδια.

Extra Tip: Αν δεν είστε εξοικιωμένες με το κόψιμο των νυχιών, αποφύγετε να κόψετε την παρανυχίδα σας, μπορεί να τραυματίσετε περισσότερο το νύχι σας!

Αν αναρωτιέστε τι χρώμα να βάψετε τα νύχια σας, αυτό το διάστημα το λευκό είναι ιδανικό. Μία ανάσα πριν το καλοκαίρι πρέπει να προσαρμόσουμε το στιλ μας και να το βάλουμε σε summer mood.
Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν και τολμήστε total white ή ένα ημιδιάφανο λευκό χρώμα για το μανικιούρ αλλά και το πεντικιούρ σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss