Πώς θα βάλουμε τα νύχια μας σε Xmas mood;

Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 2017

Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 2017

Πώς θα βάλουμε τα νύχια μας σε Xmas mood;

Είμαστε μόλις 15 ημέρες μακριά από τα Χριστούγεννα. Τα πάντα γύρω μας είναι στολισμένα και τα πρώτα καλέσματα για parties και συναντήσεις με φίλους έχουν ήδη σταλεί. 

 

Σε ανάλογο ύφος κινείται το στιλ μας. Το κόκκινο πρωταγωνιστεί, όπως και τα πιο πολυτελή υφάσματα, βελούδο σατέν. Αντίστοιχα και στο μακιγιάζ κινούμαστε σε πιο εντυπωσιακά looks, τονίζουμε τα μάτια, εφαρμόζουμε glitter, δουλεύουμε με highlighter στα σημεία που πρέπει, υιοθετούμε festive looks που ισορροπούν απόλυτα με την υπόλοιπη εμφάνισή μας.

Ένα ακόμα κομμάτι είναι και τα νύχια μας, τα οποία έχουμε ένα λόγο παραπάνω να τα έχουμε περιποιημένα αυτές τις ημέρες. Εκτός από κλασσικές επιλογές όπως το κόκκινο και τα σκούρα χρώματα, μπορούμε να επιλέξουμε και το άκρως Χριστουγεννιάτικο glitter. 

Για μία ακόμη χρονιά το glitter πρωταγωνιστεί παντού, ακόμα και στο mani/pedi μας. Το επιλέγουμε για όλα μας τα νύχια ή το εφαρμόζουμε σε μερικά από αυτά. Καλύπτουμε όλο το νύχι ή το κάνουμε σε στιλ γαλλικού ή σε γεωμετρικό σχέδιο. Οι προτάσεις είναι πολλές και βρήκαμε κάποιες από αυτές στο pinterest. Περιηγηθείτε και κρατήστε screenshot για να το δείξετε στην τεχνήτριά σας και να το αντιγράψει.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss