Πώς θα κάνουμε μόνες μας μανικιούρ στο σπίτι;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Πώς θα κάνουμε μόνες μας μανικιούρ στο σπίτι;

Μετά το χθεσινό ξεφάντωμα, οι αντοχές μας είναι κάπως περιορισμένες σήμερα. Επίσης μην ξεχνάμε ότι αύριο επιστρέφουμε στο γραφείο. 


Γι αυτό το λόγο σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, να μείνουμε σπίτι. Οκ, μία μεσημεριναή βόλτα για καφέ επιτρέπεται. Δεδομένου όμως ότι ο καναπές μας θα γίνει ο καλύτερός μας φίλος, τι λέτε να δοκιμάσουμε ένα home manicure;

Χρειαζόμαστε ένα μπολ με χλιαρό νερό, μία λίμα, ένα ξυλάκι, μία βάση, ένα βερνίκι και ένα γυαλιστικό. Προτείνω να αποφύγουμε να κόψουμε πετσάκια, αρκεί να τα βουτήξουμε για λίγη ώρα στο νερό και να τα σπρώξουμε με το κατάλληλο ξυλάκι. Στη συνέχεια να τους δώσουμε το σχήμα που επιθυμούμε και τέλος να τα ενυδατώσουμε με λαδάκι νυχιών ή οποιαδήποτε κρέμα έχουμε.

Και τώρα ξεκινάμε το βάψιμο, ιδανικά απλώνοντας πρώτα τη βάση, στη συνέχεια δύο στρώσεις από το βερνίκι και τέλος ένα χέρι το γυαλιστικό. 

SOS: Σε περίπτωση που λερώσετε τα πετσάκια σας, διαβάστε εδώ πόσο εύκολα μπορείτε να τα καθαρίσετε. 
#DidYouKnow: Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να διώξετε το βερνίκι από τα πετσάκια σας

TIP: Επειδή είμαστε ακόμα σε festive διάθεση, πιθανότατα ωστόσο το κόκκινο να το είχαμε τις προηγούμενες ημέρες, μήπως λοιπόν για σήμερα να κάνουμε ένα εντυπωσιακό burgundy;

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss