Οι πιο παραμυθένιες manicure αποχρώσεις που θα δοκιμάσουμε αυτό το χειμώνα

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη 08 Φεβρουαρίου 2018

Πέμπτη 08 Φεβρουαρίου 2018

Οι πιο παραμυθένιες manicure αποχρώσεις που θα δοκιμάσουμε αυτό το χειμώνα

Αυτή τη σεζόν η  essie έρχεται να μας μαγέψει με τις νέες, ονειρεμένες, gel couture αποχρώσεις, όπως μάγεψε και εμένα. Χρώματα που μας ταξιδεύουν σε ένα μαγικό κόσμο στον οποίο η princess charming και η daring damsel θα έπαιρναν επιτέλους το good knight φιλί που τόσο πολύ περίμεναν. ένα παραμυθένιο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα με την ονειρεμένη νέα enchanted collection της gel couture.

Όπως όλη η γκάμα της essie gel couture, έτσι και η νέα enchanted collection προσφέρει διάρκεια έως και 12 ημέρες με ένα εύκολο σύστημα 2 βημάτων.


 

Η Brand Ambassador της essie και ιδιοκτήτρια του Cure Nailworks, στη Γλυφάδα, Μίνα είναι η ειδικός που μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την απόχρωση που σας ταιριάζει. Είναι εκείνη που θα σας κάνει πρωταγωνίστρια στο πιο ονειρεμένο παραμύθι, της essie.

Η παλέτα αποτελείται από τρία παστέλ, κρεμώδη χρώματα, ενώ για ακόμα πιο εντυπωσιακό στιλ μπορείτε να ανακαλύψετε τρία ακόμη χρώματα, ένα ιριδίζον απαλό πράσινο, ένα μεταλλικό βουρτσισμένο χρυσό κι ένα καθηλωτικό βαθυκόκκινο του μεσονυκτίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Χρώματα που μας κάνουν να ονειρευόμαστε looks με τούλινες φούστες, χρυσά στολίδια και χρυσοποίκιλτη κορδονέ δαντέλα


Τίποτα δεν είναι υπερβολικά πολυτελές για την ηρωίδα αυτού του παραμυθιού της  essie όταν συνδυάζεται με το τέλειο manicure. Και αυτή η ηρωίδα μπορεί να γίνεται εσείς, αρκεί να επιλέξετε την απόχρωση που σας ταιριάζει. 

Ανακαλύψτε περισσότερα στο: www.essie.gr

Βρείτε την στη Γλυφάδα, στην οδό Κύπρου 76.
Τηλέφωνο:, 210-8948400
FB: @curenailworks

More for you

 
 

Don't Miss