Έβαψα τα νύχια μου λευκά, τον Ιανουάριο και οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Έβαψα τα νύχια μου λευκά, τον Ιανουάριο και οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες

Beauty editor είμαι και όλα πρέπει να τα δοκιμάζω. Γι αυτό λοιπόν αποφάσισα να βάψω τα νύχια μου σε λευκή απόχρωση. Δεν επέλεξε το κάτασπρο, προτίμησε ένα πιο σπασμένο, που ροζίζει ελαφρώς.

Δεδομένου ότι το λευκό παντελόνι είναι top trend για το χειμώνα, σκέφτηκα ότι μπορώ να τολμήσω στον τομέα της ομορφιάς το λευκό χρώμα στο μανικιούρ.

Οι αντιδράσεις όπως σας ανέφερα στον τίτλο ήταν αρκετές. Οι δικοί μου άνθρωποι που με έχουν συνηθίσει με σκούρα βερνίκια, αναρωτήθηκαν τι  μου συνέβη. Κάποιοι πιο ευγενικοί με ρώτησαν διακριτικά μήπως είναι καλοκαιρινό. Υπήρχαν ωστόσο και κάποιοι άλλοι που μου είπαν ότι μου ταιριάζει και μάλιστα θα το δοκιμάσουν, στο επόμενο ραντεβού για περιποίηση άκρων.

Προσωπικά έχω να σας πω ότι το αγάπησα. Τα λευκά νύχια κάνουν αντίθεση με όλα τα σκούρα outfits που επιλέγω αυτές τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Είναι ξεχωριστά από τα κόκκινα, τα σκούρα και τα nude και αναμφισβήτητα μαγνητίζουν τα βλέμματα όλων. 
Για όσους αναρωτήθηκαν λοιπόν για το αν θα τα ξανακάνω, μέσα στο χειμώνα τέτοιο χρώμα... να σας απαντήσω πως ΝΑΙ και το προτείνω και σε εσάς!

Στην gallery που ακολουθεί σας δίνω μερικές ιδέες με νύχια σε σπασμένη, λευκή απόχρωση.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss