Πόσο συχνά πρέπει να βάφουμε τα νύχια μας;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου 2018

Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου 2018

Πόσο συχνά πρέπει να βάφουμε τα νύχια μας;

Έχουμε τόσες απορίες εμείς οι γυναίκες σχετικά με την περιποίηση των άκρων. Από το τι χρώμα να βάψουμε τα νύχια μας, μέχρι το αν μπορούμε να κάνουμε μόνο ημιμόνιμο χρώμα υπάρχει μία λίστα από ερωτήματα, τα περισσότερα από τα οποία καλό είναι να απαντούν οι ειδικοί.

Συχνά λοιπόν αναρωτιόμαστε "Πόσο συχνά πρέπει να βάφουμε τα νύχια μας"; Ακολουθούν κι άλλες απορίες τύπου "Είναι κακό που τα έχω σχεδόν πάντα βαμμένα", "Μήπως το βερνίκι είναι η αιτία που κιτρινίζουν τα νύχια μου";

Ρωτήσαμε λοιπόν την nail expert και ποδολόγο Μαίρη Οικονομοπούλου και μας απάντησε πως μπορούμε να έχουμε βαμμένα τα νύχια μας κάθε μέρα. Αυτό που πρέπει να προσέχουμε είναι να αλλάζουμε τη βάση που τοποθετείται πριν το βερνίκι, ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτή η βάση-πάντα εξαρτάται και το προϊόν που χρησιμοποιούμε-παρέχει προστασία για 10 με 15 ημέρες. Άρα μέσα σε αυτό το διάστημα είναι καλό να ξεβάφουμε τα νύχια μας, να ανενώνουμε τη βάση και στη συνέχεια να περνάμε το βερνίκι που επιθυμούμε. Με αυτό τον τρόπο είμαστε ασφαλείς για την υγεία των νυχιών μας.

Και επειδή το φυσικό στιλ επικρατεί και στα νύχια, δείτε στην gallery που ακολουθεί manicure σε nude αποχρώσεις:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss