Αυτό το σχήμα νυχιών έχει επιστρέψει δυναμικά

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Αυτό το σχήμα νυχιών έχει επιστρέψει δυναμικά

Τα τετραγωνισμένα νύχια είναι ένα trend που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια. Σε αντίθεση τα μυτερά, γνωστά και ως stilletto τα επιλέγουν ελάχιστες γυναίκες που θέλουν ένα πιο τολμηρό manicure style. Από την άλλη το οβάλ σχήμα νυχιών είναι η πιο συντηρητική, κλασσική επιλογή που την επιλέγουν κυρίως γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, που θέλουν ένα chic and classy manicure style.

Απ'ότι φαίνεται ωστόσο εδώ και ένα χρόνο περίπου, τα οβάλ νύχια έρχονται να κλέψουν την πρωτιά των τετραγωνισμένων. Γυναίκες στα 20, στα 30, στα 40, στα 50 αλλά και τα 60 λένε ναι στο συγκεκριμένο σχήμα, αφού είναι απόλυτα κολακευτικό. Μπορεί να φταίει το γεγονός ότι η ομορφιά σε κάθε σημείο έχει επιστρέψει στη φυσικότητα και βλέπετε το οβάλ σχήμα είναι το φυσικό σχήμα που έχει το νύχι μας, αν το αφήσουμε να μακρύνει, χωρίς να το λιμάρουμε.

Είναι κομψό, είναι κολακευτικό και ταιριάζει σε όλες μας, αρκεί να το συνδυάσουμε με το κατάλληλο βερνίκι. Τι λέτε λοιπόν θα το επιλέξετε στο επόμενο ραντεβού σας για περιποίηση άκρων;

Παίρνουμε ιδέες από την gallery που ακολουθεί και αντιγράφουμε το manicure style!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Αν θέλετε φυσικά νύχια, πείτε ναι σε μία nude απόχρωση, όπως αυτές που ακολουθούν στην gallery:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss