Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ημιμόνιμο mani/pedi

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Σάββατο 09 Ιουνίου 2018

Σάββατο 09 Ιουνίου 2018

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ημιμόνιμο mani/pedi

Η αλήθεια είναι ότι αρκετές γυναίκες προτιμούν το ημιμόνιμο βερνίκι, καθώς είναι πιο ανθεκτικό σε διάφορα χτυπήματα, ενώ δε χρειάζεται να περιμένουν να στεγνώσει για να επιστρέψουν στις δουλειές τους. Ιδιαίτερα για τις καλοκαιρινές διακοπές, που είναι σχεδόν αδύνατον να βρούμε κάπου να περιποιηθούμε τα νύχια μας, επιλέγουμε κυρίως ημιμόνιμο mani και pedi για να είμαστε σίγουρες, ότι τα άκρα μας θα είναι περιποιημένα ό.τι και αν γίνει.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Ωστόσο υπάρχει περίπτωση, σε ένα δυνατό χτύπημα να ξεφλουδίσει μία γωνιά από το χρώμα. Σε αυτή την περίπτωση καλό είναι να έχουμε ένα κανονικό βερνίκι στην ίδια απόχρωση και να κάνουμε ένα πέρασμα. Αν δούμε ότι το χρώμα είναι διαφορετικό, μπορούμε να περάσουμε και τα υπόλοιπα νύχια μας, για ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Όταν θέλουμε ν αξεβάψουμε τα νύχια μας, προτείνεται να επισκεπτόμαστε κάποιο nail salon ή να μας κάνει την αφαίρεση μία ειδικός. 

Επίσης επειδή το ημιμόνιμο βερνίκι μένει παραπάνω μέρες, σε σχέση με το απλό, θα πρέπει πάντα να φροντίζουμε τα πετσάκια. Με ένα ενυδατικό λάδι νυχιών μπορούμε να κάνουμε απαλό μασάζ, στα πετσάκια, δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

More for you

 
 

Don't Miss