Τον τελευταίο μήνα κάνω μόνο ημιμόνιμο στα χέρια μου και αυτό είναι το αποτέλεσμα

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 03 Ιουλίου 2018

Τρίτη 03 Ιουλίου 2018

Τον τελευταίο μήνα κάνω μόνο ημιμόνιμο στα χέρια μου και αυτό είναι το αποτέλεσμα

Το μανικιούρ και το πεντικιούρ είναι κάτι που περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία κάθε δέκα ημέρες περίπου. Βλέπετε στο nail salon που πάω από τα 18 μου περνάω υπέροχα. Εκείνη την ώρα συνομιλώ με τις nail artists, ακούω την αγαπημένη μου μουσική, μπαίνω στα social media, ενώ παράλληλα μου περιποιούνται τα άκρα μου. Είναι το μικρό δώρο που κάνω στον εαυτό μου ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Τον Ιούνιο υπολόγιζα ότι θα κάνω αρκετές επισκέψεις στην παραλία -μην κοιτάτε που ο καιρός είχε άλλα πλάνα- γι' αυτό λοιπόν αποφάσισα να κάνω ημιμόνιμο στα χέρια μου. Για ένα μήνα λοιπόν και περίπου ανά δέκα ημέρες πήγαινα στο nail salon, μου τα ξέβαφαν και τα έβαφα με διαφορετική απόχρωση. Για να ξεβάψεις το ημιμόνιμο βερνίκι υπάρχει μια διαδικασία, χρειάζεται καθαρό ασετόν, ενώ η τεχνήτρια πρέπει έστω και ελάχιστα να κάνει buffer στα νύχια σου, να μην έχουν ίχνος υγρασίας για να πιάσει το βερνίκι.

Το αποτέλεσμα ένα μήνα μετά είναι ότι νιώθω τα νύχια μου πιο λεπτά και ευαίσθητα από ποτέ. Οι συχνές επισκέψεις στο nail salon και το γεγονός ότι επέλεγα μόνο ημιμόνιμο βερνίκι που έχει αυτή τη διαδικασία ξεβάμματος μόνο καλό δεν έκανε στα νύχια μου. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσα να πηγαίνω πιο αραιά, καθώς το χρώμα άντεχε, ωστόσο θέλω να αλλάζω το χρώμα των νυχιών μου ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Σαφέστατα αυτό δε σημαίνει ότι δε θα ξανακάνω ημιμόνιμο βερνίκι στα νύχια μου, απλά σίγουτα την επόμενη φορά θα το αφήσω περισσότερο καιρό και δε θα ταλαιπωρώ τα νύχια μου ανά δέκα ημέρες με το buffer, για μεγάλο χρονικό διάστημα

Και επειδή μιλάμε για νύχια να σας πω ότι αυτή την εποχή έχω πάθει μανία με τις παστέλ αποχρώσεις και νομίζω θα είναι η επόμενη επιλογή μου για mani αλλά και pedi. Πώς σας φαίνονται εσάς;

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss