Λάμψη και ανανέωση πριν από τις γιορτές

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Λάμψη και ανανέωση πριν από τις γιορτές

Οι γιορτές είναι προ των πυλών και οι συνήθεις ερωτήσεις αρχίζουν να εμφανίζονται: Τι θα φορέσω στο ρεβεγιόν; Πως θα φτιάξω τα μαλλιά μου; Τι μακιγιάζ να επιλέξω; Πως θα κάνω την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση;

Η Dr. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος, Επιστημονική Διευθύντρια του Τμήματος Αισθητικής Δερματολογίας και Laser του Cosmetic Derma Medicine Medical Group (www.cosmeticdermamedicine.gr), προτείνει 3 θεραπείες που θα εξασφαλίσουν άμεσα και με ασφάλεια αναζοωγόνηση και λάμψη στο πρόσωπό μας!

Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

1. Total PlasmaLift: η τελευταία λέξη στην Αισθητική Δερματολογία

Tο Total PlasmaLift είναι το νέο πρωτόκολλο αντιγήρανσης που συνδυάζει μοναδικά τις πιο δραστικές θεραπείες στην ανάπλαση του προσώπου και στην αντιγήρανση: το Fractional Laser και το PRP. Τα αποτελέσματα του Total PlasmaLift είναι πραγματικά εντυπωσιακά: βαθιά, ολική ανάπλαση και αναδόμηση του δέρματος του προσώπου χωρίς καν να απαιτηθεί χειρουργική επέμβαση και νυστέρι!

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό συνδυασμό δυο ξεχωριστών θεραπειών, του Fractional Laser και του PRP (Platelet Rich Plasma - αυτόλογη θεραπεία με βλαστοκύτταρα). O συνδυασμός τους έχει ως αποτέλεσμα την ουσιαστική ανάπλαση και αναδόμηση του κολλαγόνου της επιδερμίδας εξαφανίζοντας τα σημάδια του χρόνου.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία και αμέσως μετά τη πρώτη θεραπεία το πρόσωπο φαίνεται πιο νεανικό και λαμπερό.

Το Total PlasmaLift εφαρμόζεται αποκλειστικά από την ιατρική ομάδα της Cosmetic Derma Medicine.

2. Βotox

Το botox δεν χρειάζεται συστάσεις, αφού είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες αντιγήρανσης για γυναίκες και άνδρες. Στην κοσμητική δερματολογία, το botox χρησιμοποιείται για την εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης του προσώπου και δίνει θεαματικά αποτελέσματα άμεσα. Με το botox προλαμβάνονται και αντιμετωπίζονται οι ρυτίδες έκφρασης: μετώπου, μεσόφρυου, ματιών και λαιμού.

Επειδή το botox δρα τοπικά στο σημείο που γίνεται, μπορεί να εφαρμοστεί προληπτικά ακόμα και σε νεαρά σε ηλικία άτομα στα οποία οι ρυτίδες λόγω της αυξημένης εκφραστικότητάς τους έχουν σχηματιστεί μεν αλλά δεν έχουν ακόμα εγκατασταθεί και μονιμοποιηθεί. Αυτή η τεχνική είναι γνωστή ως “baby botox” τεχνική κατά την οποία χρησιμοποιούνται μικρότερες δόσεις botox που δρα ανασταλτικά στη μονιμοποίηση των ρυτίδων.

3. Yαλουρονικό Οξύ

Η θεραπεία υαλουρονικού οξέος είναι ιδιαίτερα ευέλικτη αφού παρέχει πολλές δυνατότητες ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε προσώπου και προσφέρει απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Το υαλουρονικό οξύ είναι γλυκοζαμινογλυκάνη, ένα φυσικό συστατικό του δέρματός μας. Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ είναι ένα άριστο υλικό γεμίσματος των ρυτίδων των χειλιών και του προσώπου. Κάτω από το δέρμα, το υαλουρονικό οξύ συγκρατεί μόρια νερού και βοηθά στην καλύτερη σύνδεση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Οι ρυτίδες σβήνουν και το δέρμα παραμένει σφριγηλό και ενυδατωμένο.

Το υαλουρονικό οξύ είναι η λύση για τις ρυτίδες χειλιών στόματος και παρειών ενώ παράλληλα χρησιμοποιείται για την αύξηση του όγκου των χειλιών και των ζυγωματικών.

Cosmetic Derma Medicine, Βασ. Σοφίας & Βεντήρη 5, Αθήνα. Τηλ. 2106980451

Web Site: www.cosmeticdermamedicine.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss