Τα λάθη της απολέπισης

Δευτέρα 03 Φεβρουαρίου 2014

Δευτέρα 03 Φεβρουαρίου 2014

Τα λάθη της απολέπισης

Μάθετε ποια είναι για να τα αποφύγετε.

Μπορεί η απολέπιση να είναι ένα βασικό βήμα της περιποίησης αλλά λάβετε σοβαρά υπ’ όψη σας μερικά λάθη που τυχόν κάνετε ασυνείδητα και τελικά φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα.

1. Μην το παρακάνετε. Αν κάθε φορά που κάνετε μπάνιο κάνετε και scrub τότε δεν έχει κανένα νόημα. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν αφήνετε το δέρμα σας να βρει την ισορροπία του. Ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας πρέπει να ορίσετε και τη συχνότητα της απολέπισης.

2. Ενυδάτωση. Μετά από ένα καλό scrub, η ενυδάτωση είναι πάντα απαραίτητη. Αν δεν το κάνετε μάλλον δεν βοηθάτε το δέρμα σας, απλά το βοηθάτε να χειροτερέψει. Βρείτε την ενυδατική κρέμα που ταιριάζει στο δέρμα σας και χαρίστε του μία πλούσια ενυδάτωση.

3. Μην απολεπίζετε ποτέ σε στεγνό δέρμα. Πάντα να απολεπίζεστε με νερό και να προσέχετε τα ειδικά προϊόντα, όπως βούρτσα ή σφουγγάρι απολέπισης. Αυτά τα εργαλεία βοηθούν μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές.

4. Προσοχή στα προϊόντα που χρησιμοποιείτε. Είτε πρόκειται για DIY είτε για εμπορίου, πρέπει να δώσετε προσοχή στα συστατικά και την επίδρασή τους στο δέρμα σας, κυρίως όταν είναι ευαίσθητο.

Tip: Η απολέπιση δεν είναι μόνο για το πρόσωπο. Θυμηθείτε και το σώμα σας, το έχει ανάγκη!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss