Καθαρίστε το πρόσωπό σας μόνες σας

Τρίτη 04 Φεβρουαρίου 2014

Τρίτη 04 Φεβρουαρίου 2014

Καθαρίστε το πρόσωπό σας μόνες σας

Με 6 απλά βήματα.

Κάποιες φορές ο καθαρισμός πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη διαδικασία και για αυτό πολλές από εσάς επιλέγεται τον αισθητικό. Ωστόσο, μπορείτε να το κάνετε και μόνες σας στο σπίτι σε 6 απλά βήματα. Δείτε παρακάτω πως:

Θα χρειαστείτε:
Ένα μεγάλο μπολ, μια πετσέτα, ένα βαμβακερό ύφασμα, αμυγδαλέλαιο, νιφάδες βρόμης, φέτες αβοκάντο, μπανάνας και αγγουριού και ροδέλαιο.

• Γεμίστε το μπολ με καυτό νερό (αν είναι βραστό, βάλτε και λίγο κρύο). Σκύψτε πάνω από το μπολ και βάλτε μια πετσέτα πάνω στο κεφάλι σας και το μπολ, ώστε ο ατμός να κατευθύνεται προς το πρόσωπό σας.
• Όταν το νερό κρυώσει, βουτήξτε το βαμβακερό ύφασμα, στύψτε το καλά και απλώστε το στο πρόσωπό σας. Εισπνεύστε και εκπνεύστε σε πέντε τόνους. Αυτό θα το κάνετε για τρεις ακόμη φορές.
• Βάλτε τις νιφάδες της βρόμης μαζί με το αμυγδαλέλαιο και απολεπίστε το πρόσωπό σας τρίβοντάς το με το μείγμα. Με κρύο νερό ξεβγάζετε.
• Πολτοποιήστε το αβοκάντο και τη μπανάνα και χρησιμοποιήστε την σαν κρέμα προσώπου. Αν δεν έχει πολτοποιηθεί αρκετά προσθέστε λίγο λάδι. Μείνετε ξαπλωμένη για δέκα λεπτά και τοποθετήστε δυο φέτες αγγούρι στα μάτια σας.
• Ξεβγάλτε το πρόσωπο με χλιαρό νερό χωρίς να το τρίψετε.
• Τέλος, προσθέστε τρεις σταγόνες ροδέλαιο σε έξι σταγόνες αμυγδαλέλαιο και χρησιμοποιήστε σαν ενυδατική. Αν είναι αρκετά λιπαρό για το δέρμα σας, σκουπίστε με ένα απορροφητικό ύφασμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss