ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Θέλεις μαύρισμα express; Τα καλύτερα self tanners είναι εδώ


Ελένη Τσούτση

26 Μαΐου 2023

Θέλεις μαύρισμα express; Τα καλύτερα self tanners είναι εδώ
Pexels
Τα self tanning προϊόντα που θα σου χαρίσουν μαυρισμένη επιδερμίδα πριν τις διακοπές

Οι διακοπές για τις περισσότερες από εμάς αργούν αλλά ευτυχώς το μαύρισμα δεν είναι πια ένα άπιαστο όνειρο. Τα αγαπημένα μας beauty brands φρόντισαν και για αυτό. Σίγουρα θα έχεις ακούσει για τα self tanners που υπόσχονται να σου χαρίσουν μια υπέροχη ηλιοκαμένη επιδερμίδα χωρίς να ταλαιπωρείσαι κάτω από τον καυτό ήλιο. Οι κρέμες αυτομαυρίσματος με τις νέες τεχνολογίες κάνουν το δέρμα σου να μαυρίζει πανεύκολα και χωρίς να εμφανίζονται αυτές οι ενοχλητικές πορτοκαλί κηλίδες.

Το μαύρισμα λοιπόν μπορεί να γίνει η πιο εύκολη διαδικασία καθώς οι αυτομαυριστικές φόρμουλες, από λοσιόν και gel μέχρι spray και mists, είναι εδώ έτοιμες να τις δοκιμάσετε και να αποκτήσετε ένα υπέροχο sunkissed skin. Χρειάζεσαι σχεδόν μια ώρα για να δείχνεις λες και γύρισες από διακοπές!

Jenny.Gr
Pexels

Tips για τέλεια εφαρμογή

Απαραίτητη απολέπιση

Self-tanning χωρίς απολέπιση συνεπάγεται αυτόματα ανομοιόμορφο μαύρισμα. Γι' αυτό πριν εφαρμόσεις το αυτομαυριστικό προϊόν, κάνε scrub σε όλο το σώμα. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα πιο επίμονα σημεία, όπως τα γόνατα και οι αγκώνες.

Ενυδάτωση

Ενυδατώνοντας την επιδερμίδα σας πριν το self-tanning, το μόνο που καταφέρνεις είναι να δημιουργήσεις έναν φραγμό ανάμεσα στο προϊόν και το δέρμα, με αποτέλεσμα να μην έχεις την απόδοση που θα επιθυμούσες.

Μέτρησε τον χρόνο

Σε κάθε συσκευασία αναγράφεται ο χρόνος που πρέπει να αφήσεις το self tanner για να δράσει, ανάλογα με την ένταση χρώματος που επιθυμείς.

Βρες παρακάτω τα αγαπημένα μας self tanners της αγοράς:

1.Korres Aegean Bronze Tanning & Skin Perfecting Face & Body Serum - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

2. Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Self Tan Mousse - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

3. Institut Esthederm Bronz Impulse Face And Body Spray - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

4. Luxurious Bronze Self-Tanning Mist - Bρες το εδώ.

Jenny.Gr

5.Avene Autobrozant Hydratant Gel Satinee - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.