ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αν θέλεις το άρωμά σου να έχει μεγαλύτερη διάρκεια, ακολούθησε αυτά τα tips


Ελένη Τσούτση

20 Σεπτεμβρίου 2023

Αν θέλεις το άρωμά σου να έχει μεγαλύτερη διάρκεια, ακολούθησε αυτά τα tips
Pexels
Θέλεις το άρωμά σου να έχει μεγαλύτερη διάρκεια;

Υπάρχουν γυναίκες που αλλάζουν άρωμα κάθε μέρα ή κάθε σεζόν. Υπάρχουν όμως και γυναίκες που δοκιμάζουν ένα άρωμα και καταλήγουν να το φορούν για όλη την υπόλοιπη ζωή τους. Σε όποια ομάδα κι αν ανήκεις, το σίγουρο είναι ένα: θέλεις το άρωμά σου να έχει μεγάλη διάρκεια στο δέρμα σου και να μην χρειάζεται να το ανανεώνετε κάθε μία δύο ώρες.

Κάποια αρώματα υπόσχονται μεγάλη διάρκεια και την έχουν όντως. Κάποια άλλα όμως χρειάζονται λίγη βοήθεια για να «βγάλουν» τη μέρα. Δεν είναι ακατόρθωτο όμως αυτό να αλλάξει, αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips & tricks.

Jenny.Gr
Pexels

Ποια έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στην επιδερμίδα:

Επιλέξτε αρώματα με συστατικά το σανταλόξυλο, την κανέλα και το ροζ/μαύρο πιπέρι, τα οποία χαρίζουν μεγάλη διάρκεια και αποφύγετε εκείνα που περιέχουν νότες από εσπεριδοειδή και λουλούδια

Η σωστή εφαρμογή για μεγαλύτερη διάρκεια:

Η επιδερμίδα σας πρέπει να είναι ενυδατωμένη, αλλά όχι με κρέμες σώματος που περιέχουν άρωμα, αφού έτσι θα μπερδευτούν οι μυρωδιές, εκτός κι αν πρόκειται για την κρέμα από την ίδια σειρά με το άρωμά σας. Σε αυτή την περίπτωση θα ενισχύσετε ακόμα περισσότερο την ένταση και τη διάρκειά του.

Το σωστό σημείο εφαρμογής για μεγαλύτερη διάρκεια:

Εκτός από τα κλασικά σημεία (λαιμός, πίσω από τα αυτιά και στο εσωτερικό των καρπών), ψεκάστε το άρωμά σας στον αφαλό και πίσω από τα γόνατά σας. Γενικά, όπου υπάρχει παλμός στο σώμα σας, το άρωμα θα έχει μεγαλύτερη ένταση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.