Λάθη στην καθημερινή φροντίδα του προσώπου

Παρασκευή 05 Ιουνίου 2015

Παρασκευή 05 Ιουνίου 2015

Λάθη στην καθημερινή φροντίδα του προσώπου

Η επιδερμίδα χρειάζεται περιποίηση πρωί και βράδυ. Όσο κουρασμένες και να είστε μην παραλείπετε ποτέ την εντατική φροντίδα του προσώπου σας. Δεν αρκεί η εφαρμογή κάποιου προϊόντος. Υπάρχουν πολλά λάθη που συχνά κάνουν οι περισσότερες γυναίκες και φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα στην υγιεινή της επιδερμίδας.

b152deddf06f26229e1df8a19194afb1

Όλα ξεκινούν από τον καθαρισμό. Οι πιο πολλές χρησιμοποιούν αλκαλικά προϊόντα, όπως τα περισσότερα σαπούνια. Τα συγκεκριμένα αφυδατώνουν περισσότερες φορές το δέρμα και δεν απομακρύνουν εντελώς τους ρύπους, το καυσαέριο και το makeup. Καλό είναι να προτιμάτε προκαθαριστικά λαδάκια, τα οποία αφαιρείτε με γαλάκτωμα ή σαπούνι με ουδέτερο ph αν το δέρμα σας είναι ευαίσθητο και ξηρό. Άλλο ένα λάθος που γίνεται συχνά είναι η υπεραπολέπιση. Εάν έχετε ξηρή επιδερμίδα αποφύγετε το peeling τριβής. Προτιμήστε ήπιας μορφής απολεπιστικό και αμέσως μετά εφαρμόστε ενυδατική μάσκα.

bf7e83d5bed4526c984a188e7c33218a

Απαραίτητο είναι το αντιηλιακό, όχι μόνο την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά η χρήση του πρέπει γίνεται κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου. Δέχεστε ακτινοβολία όλες τις μέρες του χρόνου, είτε έχει συννεφιά, είτε έχει ήλιο. Τέλος, ποτέ δεν πρέπει να κοιμάστε με βρόμικο δέρμα. Οι πόροι του δέρματος φράζουν, μπλοκάρουν οι αποτοξινωτικές λειτουργίες του οργανισμού και αναπτύσσονται ευκολότερα τα σπυράκια.

More for you

 
 

Don't Miss