Ακόμα ψάχνετε το απόλυτο ελιξήριο ομορφιάς;

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ακόμα ψάχνετε το απόλυτο ελιξήριο ομορφιάς;

H κάθε επιδερμίδα έχει τις δικές της ανάγκες και σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις τα προβληματικά σημεία χρίζουν άμεση αποκατάσταση. Για το λόγο αυτό εμπιστευτήκαμε την ARCAYA, το κορυφαίο brand στην παγκόσμια αγορά επαγγελματικών καλλυντικών, που ξεχωρίζει για τις Αμπούλες Ομορφιάς, απόλυτα εξειδικευμένες για κάθε ανάγκη, κάθε επιδερμίδα, κάθε ηλικία!

ARCAYA Caviar

Οι αμπούλες αποτελούν super-serums, πολύ πιο εξελιγμένα και συμπυκνωμένα από τα serums που έχουμε συνηθίσει ως τώρα, και εφαρμόζονται ως serums. Οι αμπούλες δεν είναι μονοδόσεις αλλά η κάθε μία διαρκεί για τουλάχιστον 4-5 χρήσεις. Αυτό το σκοπό εξυπηρετεί και ο ειδικός υποδοχέας που μοιάζει με σταγονόμετρο, ο οποίος διατίθεται δωρεάν μαζί με κάθε κασετίνα αμπούλες (η κάθε μια περιέχει 10 αμπούλες).

PicMonkey Collage

Το brand της Arcaya που βρήκαμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε επιλεγμένα φαρμακεία, χρησιμοποιείται παγκοσμίως αποκλειστικά σε κλινικές και ιατρεία και χαρίζει θεαματικά αποτελέσματα και ισχυρή δράση.

ARCAYA Collagen+

 Η γκάμα επαγγελματικών καλλυντικών της Arcaya χαρίζει ενυδάτωση, λάμψη, έλεγχο της ομοιομορφίας του χρωματικού τόνου, λείανση ρυτίδων έκφρασης, αποκατάσταση της ελαστικότητας, εντατική θρέψη, τόνωση, αναγέννηση και επαναφορά του οβάλ, μέσω μίας ευρείας γκάμας 22 διαφορετικών εκδοχών για την κάλυψη των πολλαπλών αναγκών του δέρματος.

ARCAYA Hyaluron

Πρόκειται για μία συνεχόμενη αγωγή απίστευτα αποτελεσματική και απαραίτητη σε διάρκεια.

 

Picc

Εμείς νιώσαμε αλλά και είδαμε τα άμεσα αποτελέσματα στην επιδερμίδα μας χαρίζοντας στον εαυτό μας επαγγελματική περιποίηση στο σπίτι με τις αμπούλες ομορφιάς, τα serum Ιατρικής Αισθητικής και τις επαγγελματικές κρέμες περιποίησης από την επιστήμη της ARCAYA. Εσείς;

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Neobeauty Cosmetics www.neobeauty.gr Tηλέφωνο: 210 6020011 & 021

More for you

 
 

Don't Miss