Η αντιηλιακή προστασία για τα παιδιά

Πέμπτη 02 Ιουλίου 2015

Πέμπτη 02 Ιουλίου 2015

Η αντιηλιακή προστασία για τα παιδιά

Οι υπεριώδεις ακτίνες δεν αστειεύονται κυρίως τους μήνες του καλοκαιριού. Ο ήλιος είναι αρκετά επιθετικός και η χρήση αντιηλιακού είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Μικροί και μεγάλοι χρειάζονται μία υψηλή αντιηλιακή προστασία προκειμένου να προστατεύσουν την επιδερμίδα τους.

Η διαφορά είναι ότι η παιδική επιδερμίδα είναι πιο ευαίσθητη στην υπεριώδη ακτινοβολία γι' αυτό χρήζει υψηλότερης και πιο εντατικής προστασίας. Επιπλέον, τις ώρες της παραλίας, τα παιδιά κολυμπούν και παίζουν αρκετές ώρες κάτω από τον ήλιο δίχως να αντιλαμβάνονται το "κάψιμο". Το παιχνίδι τα παρασύρει τόσο ώστε ξεχνούν την ανάγκη τους για νερό ή σκιά.

Φροντίστε λοιπόν να έχετε ένα αντιηλιακό με υψηλό δείκτη προστασία που μπορείτε να φορέσετε κι εσείς και το παιδί σας. Υπάρχουν πλέον στην αγορά αντιηλιακά προϊόντα ιδανικά για σώμα με spf 50+. Μην ξεχνάτε να ανανεώνετε συχνά, ειδικά αν βρίσκεστε στην παραλία γιατί είναι πολύ πιθανό η ποσότητα της κρέμα αν δεν απορροφηθεί να φύγει με το θαλασσινό νερό ή ακόμα και με τα χέρια των μικρών. Φυσικά, και μία βόλτα στην πόλη ή την αυλή απαιτεί προστασία καθώς ο ήλιος είναι εξίσου βλαβερός παντού.

*Αποφύγετε τις μεσημεριανές ώρες να εκτίθενται τα παιδιά στον ήλιο. Ακόμα και το αντιηλιακό δεν είναι αρκετό!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
5 photos

More for you

 
 

Don't Miss