Απαλό, λαμπερό δέρμα κάθε μέρα

Τετάρτη 05 Αυγούστου 2015

Τετάρτη 05 Αυγούστου 2015

Απαλό, λαμπερό δέρμα κάθε μέρα

Ένα απαλό, υγιές δέρμα που δείχνει νεανικό και λαμπερό έχει ως βάση του τη σωστή και βαθιά ενυδάτωση. Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι το δικό σας δέρμα δεν έχει ανάγκη από τόση προσοχή καλό είναι να αναθεωρήσετε και να σκεφτείτε την πρόληψη. Δεν χρειάζεται πολύ χρόνος για να χάσει η επιδερμίδα του σώματός σας την υγρασία της και να δείχνει θαμπή, ξηρή και γερασμένη. Όπως εσείς διψάτε για νερό το ίδιο συμβαίνει και στην επιδερμίδα σας. Ιδίως όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, αυξάνεται και η δίψα.

Επομένως φροντίστε να ξεδιψάτε την επιδερμίδα σας ακόμα κι αν δεν σας έχει δώσει εμφανή σημάδια. Δεν είναι ανάγκη να κάνετε πολλά πράγματα απλά να εντάξετε στην καθημερινή σας ρουτίνα μία καλή ενυδάτωση του σώματός σας με ένα ενισχυμένο προϊόν, όπως το JOHNSON’S® Baby Oil.

15_johnsonspreviewTIP_metatompanio

Κάθε μέρα μετά το ντους απλώστε σε όλο το σώμα –επιμείνετε σε αγκώνες, γόνατα και φτέρνες- JOHNSON’S® Baby Oil. Φροντίστε η επιδερμίδα σας να είναι νωπή, έτσι ώστε να απορροφηθεί καλά το λάδι και να ενυδατώσει βαθιά το δέρμα σας. Θα αφήσει την επιδερμίδας σας λεία και απαλή χωρίς κανένα ίχνος λιπαρότητας. Ακόμα και το πιο ταλαιπωρημένο δέρμα από τον ήλιο ή το ξύρισμα, με το JOHNSON’S® Baby Oil θα “μαλακώσει” άμεσα και θα είναι λαμπερό. Έτσι θα είστε έτοιμες ανά πάσα στιγμή να φορέσετε τα αγαπημένα σας shorts ή mini φορέματα!

More for you

 
 

Don't Miss