Τα σημεία που πρέπει να καλύπτουμε με αντηλιακό

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Τα σημεία που πρέπει να καλύπτουμε με αντηλιακό

Δεν αρκεί μόνο να καλύπτουμε το πρόσωπο με αντηλιακό, υπάρχουν και άλλα μέρη του σώματος που εκτίθενται στον ήλιο, στην καθημερινότητά μας και χρειάζονται προστασία.


Ξεκινάμε από το πρόσωπο και φροντίζουμε πάντα να εφαρμόζουμε αντηλιακό στα αυτιά, το λαιμό και εν συνεχεία στο ντεκολτέ. Τις ημέρες που το φόρεμα, το μπλουζάκι μας έχει V είμαστε ακόμα πιο γενναιώδορες με την ποσότητα. 

Στη συνέχεια φροντίζουμε και τα χέρια μας, από τα δάχτυλα, μέχρι τους ώμους. Το ίδιο ισχύει και για τα πόδια, τις ημέρες που επιλέγουμε να φοράμε ανοιχτό παπούτσι.

Η εφαρμογή του αντηλιακού πρέπει να είναι καθημερινή το καλοκαίρι, σε όλο το σώμα αλλά και το χειμώνα στο πρόσωπο. Ο ήλιος μόνο καλό δεν κάνει στο δέρμα μας και τα αποτελέσματά του, τα βρίσκουμε μπροστά μας, μετά από κάποια χρόνια. Προστατευόμαστε τώρα λοιπόν και απολαμβάνουμε τα οφέλη στο μέλλον.

Στην gallery που ακολουθεί ανακαλύψτε αντηλιακά σώματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Όσες ψάχνετε αντηλιακό με χρώμα, για να ενυδατώνεστε, να προστατεύεστε από τον ήλιο και παράλληλα να έχετε μία μεσαία κάλυψη στην επιδερμίδα, περιηγηθείτε στην gallery που ακολουθεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss