Γιατί τα μάτια σας δείχνουν κουρασμένα;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Γιατί τα μάτια σας δείχνουν κουρασμένα;

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που το μάτι σας δείχνει κουρασμένο. Ο πρώτος λόγος και ίσως ο πιο βασικός είναι η κούραση, η οποία αποτυπώνεται πάντα στα μάτια μας. Και αν δεν έχουμε συμπληρώσει αρκετές ώρες ύπνου, τότε κάνει έντονη την παρουσία του και ο μαύρος κύκλος.

Εκτός όμως από αυτό το λόγο υπάρχουν και μερικοί ακόμα:

 1. Λανθασμένη επιλογή concealer. Όσοι έχετε μαύρους κύκλους θα πρέπει να χρησιμοποιείτε προϊόν, το οποίο έχει μέσα του πορτοκαλί απόχρωση. Ένα ανοιχτόχρωμο προϊόν μπεζ ή γκρι, δε θα καλύψει τον κύκλο, αντίθετα θα τον κάνει πιο έντονο.

  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
  6 photos

   
 2. Έχετε μουτζουρωθεί στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Μπορεί να έχει τρέξει η μάσκαρα, να έχει πέσει σκόνη από τη σκιά. Αν δεν έχετε καθαριστεί σωστά, τότε σίγουρα το μάτι σας δείχνει κουρασμένο.
   
 3. Υπερβολική μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες. Ναι είναι trend η μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες, ωστόσο αν είναι πυκνές και μεγάλες, ίσως να μαυρίζει αρκετά η περιοχή και να σας δείχνει ουσιαστικά κουρασμένες.
   
 4. Δεν ενυδατώνετε την περιοχή. Η κρέμα ματιών είναι εξίσου απαραίτητη όπως του προσώπου. Ακολουθώντας τη φορά των φρυδιών σας, θα πρέπει να εφαρμόζετε κρέμα στην περιοχή κάθε βράδυ, πριν κοιμηθείτε.

  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
  9 photos

   

  Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

   

More for you

 
 

Don't Miss