Δοκιμάστε αυτό το trick για πιο λαμπερή επιδερμίδα

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Κυριακή 04 Ιουνίου 2017

Κυριακή 04 Ιουνίου 2017

Δοκιμάστε αυτό το trick για πιο λαμπερή επιδερμίδα

Καθημερινά φροντίζω την επιδερμίδα μου, πρωί-βράδυ. Η πρώτη κίνηση μόλις ξυπνήσω είναι να κάνω ένα σχολαστικό καθαρισμό και ύστερα να εφαρμόσω την ενυδατική σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Αντίστοιχα το βράδυ πριν πέσω για ύπνο επαναλαμβάνω την ίδια ακριβώς ρουτίνα.

Εσείς ποιο καθαριστικό προσώπου προτιμάτε; Gel ή αφρό;

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Τις τελευταίες εβδομάδες δοκίμασα να κάνω ένα mix με την ενυδατική μου, το οποίο πέτυχε. Τόσο εγώ, όσο και οι δικοί μου άνθρωποι, συνάδελφοι αντιληφθήκαμε ότι η επιδερμίδα μου ήταν super λαμπερή. Είχε αυτή τη φυσική γυαλάδα και όταν πρόσθετα ελάχιστο bronzer, το αποτέλεσμα γινόταν ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Το trick που έκανα ήταν ότι στην κρέμα νυχτός πρόσθετα μία σταγόνα από ενυδατικό λάδι προσώπου, ενώ την ημέρα στην ενυδατική-αντηλιακή μου πρόσθετα μία σταγόνα από το serum.

Ενυδατικά Serum για κάθε τύπο επιδερμίδας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Έκανα mix τα προϊόντα στο χέρι μου και με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις τα εφάρμοζα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Από την πρώτη κι όλας εβδομάδα, η επιδερμίδα μου ήταν εμφανώς πιο ενυδατωμένη και λαμπερή. Ήταν ξεκάθαρο στον καθρέφτη μου αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που με βλέπουν καθημερινά και αντιλήφθηκαν αμέσως τη διαφορά.

Ενυδατικές προσώπου κατάλληλες για λιπαρές επιδερμίδες.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
10 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss