Το beauty προϊόν που νικάει τις υψηλές θερμοκρασίες

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Το beauty προϊόν που νικάει τις υψηλές θερμοκρασίες
Είναι γνωστά και ως face mists και είναι αναμφισβήτητα ένα από τα προϊόντα που πρέπει να έχουμε στην τσάντα μας, ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Δροσίζουν, ενυδατώνουν, καταπραϋνουν, ανανεώνουν το μακιγιάζ.
 
Με άλλα λόγια το συγκεκριμένο προϊόν έχει τρομερά οφέλη που αφορούν την φροντίδα της επιδερμίδας. Και όλα γίνονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, με ένα μόνο ψέκασμα, από μία Α απόσταση στο πρόσωπο. Ακόμα και αν το μακιγιάζ είναι έντονο, ψεκαστείτε, ταμποναριστείτε με το προϊόν και η βάση θα γίνει άμεσα πιο ελαφριά.
 
Σύμφωνα με τα βρετανικά beauty sites, οι Βρετανοί που φέτος αντιμετωπίζουν υψηλές θερμοκρασίες για τα δεδομένα τους, έχουν βρει σωτηρία για την αντιμετώπιση του καύσωνα, με τα water mists.
 
Είναι μία ανάσα καθαρού αέρα για το πρόσωπό σας, ένα spritz έχει τη δυνατότητα να σας δροσίσει, να σας ενυδατώσει. Τα περισσότερα προϊόντα που υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά είναι εμπλουτισμένα με αντιοξειδωτικά. Αυτό σημαίνει ότι προστατεύουν τις στοιβάδες του δέρματος και από την περιβαλλοντική ρύπανση.
 
Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι δεν αρκεί μόνο ένα water mist στη συλλογή των beauty προϊόντων σας. Επενδύστε σε water mists, δίνοντας πάντα προσοχή στα συστατικά που περιέχονται. 
 
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss