Πώς θα καταλάβετε ότι η επιδερμίδα σας είναι αφυδατωμένη

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Πώς θα καταλάβετε ότι η επιδερμίδα σας είναι αφυδατωμένη

Το σώμα μας "μιλάει" ή μάλλον για να το πω καλύτερα δείχνει τα σημάδια του και μας ενημερώνει για τις ανάγκες του. Ένα από τα μηνύματα που μας δίνει είναι και αυτό της αφυδάτωσης, το οποίο είναι συχνό φαινόμενο ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αρχικά η πρώτη ένδειξη, η οποία συμβαίνει συνήθως μετά την έκθεσή μας στον ήλιο είναι το λεγόμενο τράβηγμα του δέρματος. Ένα αίσθημα γνωστό για πολλές γυναίκες, ιδιαίτερα για όσες αμελούν την ενυδάτωση ή κάθονται για ώρες και κάνουν ηλιοθεραπεία.

Ύστερα αρκετές φορές παρατηρούμε πάνω στην επιδερμίδα σα να έχουμε ένα στρώμα λευκής σκόνης. Ακόμα και λίγο νερό να ρίξουμε, αυτή η ασπρίλα εξαφανίζεται ωστόσο μόλις στεγνώσει μπορει να εμφανιστεί ξανά.

Τέλος με ένα άγγιγμα μπορούμε να καταλάβουμε αν η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη ή όχι. Σε καμία περίπτωση δε θέλουμε τραχιά υφή, αντίθετα επιθυμούμε και στοχεύουμε σε λεία και απαλή.

 

Να θυμάστε ότι το πρόσωπο, το σώμα αλλά και τα μαλλιά έχουν παρόμοιες ανάγκες. Χρειάζονται καθαρισμό, ενυδάτωση και στοχευμένη φροντίδα όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα, όπως είναι η αφυδάτωση.

Στις galleries που ακολουθούν ανακαλύψτε προϊόντα, ιδανικά για καλοκαιρινή χρήση.

ΠΡΟΣΩΠΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
10 photos

ΣΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
8 photos

ΜΑΛΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

More for you

 
 

Don't Miss