Τι κάνουμε με τα σπυράκια που βγαίνουν από τον ήλιο

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Τι κάνουμε με τα σπυράκια που βγαίνουν από τον ήλιο

Είναι ωραίο το καλοκαίρι, η χαλάρωση στην παραλία, η ηλιοθεραπεία και το χρώμα που αποκτά η επιδερμίδα μας. Ωστόσο πολλές φορές εκτός από τέλειο μαύρισμα, αποκτούμε και κάποια ανεπιθύμητα σπυράκια. Ο ήλιος και η ζέστη κάνουν την επιδερμίδα πιο επιρρεπή στην λιπαρότητα, αφού ερεθίζουν τους αδένες και έτσι το δέρμα μοιάζει και είναι ελαφρώς πρησμένο ενώ οι πόροι μπλοκάρονται.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ακόμα και γυναίκες που δεν αντιμετώπιζαν ποτέ τους πρόβλημα με σπυράκια, το καλοκαίρι να εμφανίζουν μερικά στο πρόσωπο αλλά και το σώμα τους. 

Διαβάστε ακόμα: Πώς ξυρίζουμε τα καμένα από τον ήλιο πόδια;

 


Προϊόντα με σαλικυλικό οξύ θα πρέπει να ενταχθούν στην καθημερινή περιποίηση προσώπου. Το συγκεκριμένο συστατικό ουσιαστικά μπλοκάρει τα μέρη του προσώπου που έχουν την τάση να γίνονται λιπαρά και τα εξισορροπεί.  Επιπλέον κάνει ένα είδος απολέπισης κρατώντας τους πόρους καθαρούς. 

Επιπλέον για τους καλοκαιρινούς μήνες βρείτε αντηλιακά προσώπου που περιέχουν οξείδιο του ψευδάργυρου ή τιτανίου. Αυτά τα δύο στοιχεία, δίνουν matte αποτέλεσμα στην επιδερμίδα και εξουδετερώνουν τη λιπαρότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Προσοχή: Οι εγκυμονούσες πριν χρησιμοποιήσετε κάποιο εξειδικευμένο προϊόν περιποίησης, συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Κάποια συστατικά αντενδείκνυνται στην εγκυμοσύνη.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss