Πώς απλώνουμε σωστά τα προϊόντα ενυδάτωσης;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη 03 Αυγούστου 2017

Πέμπτη 03 Αυγούστου 2017

Πώς απλώνουμε σωστά τα προϊόντα ενυδάτωσης;

Όλες έχουμε αρκετά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, στο ντουλάπι. Και σίγουρα γνωρίζουμε ποια είναι η σειρά που πρέπει να ακολουθήσουμε. Ωστόσο κάποιες φορές τυχαίνει να κάνουμε λάθη, όχι τόσο στη σειρά εφαρμογής των προϊόντων αλλά στον τρόπο που τα απλώνουμε στο πρόσωπό μας. Βλέπετε δεν αρκεί να βάλουμε κρέμα, πρέπει να ακολουθήσουμε τα σωστά βήματα, τις σωστές κινήσεις.

Ας δούμε ξεχωριστά κάθε μέρος του προσώπου:

Μάτια: Μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές, όπου το δέρμα είναι λεπτό και ευαίσθητο. Ιδανικά χρησιμοποιήστε τον παράμεσο, για να ασκήσετε την κατάλληλη πίεση. Βλέπετε τα υπόλοιπα δάχτυλα έχουν περισσότερη δύναμη, την οποία δε χρειαζόμαστε. Εφαρμόστε την κρέμα και ακολουθήστε την κυκλική πορεία, την οποία σας υποδεικνύει το οστό. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια, μην ξεχνάτε ότι στο συγκεκριμένο σημείο είναι λίγοι οι πόροι και η κρέμα θα απορροφηθεί και θα κινηθεί από μόνη της ανοδικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Διαβάστε ακόμα: H beauty editor του jenny.gr δοκίμασε το Jamsu

 

Ενυδατική προσώπου: Πάρτε την απαραίτητη ποσότητα στις άκρες των δαχτύλων σας και τρίψτε απαλά προς τα πάνω για να βοηθήσετε στην ανόρθωση του δέρματος. Οι κινήσεις είναι πάντα ανοδικές, αυτός είναι ο βασικός κανόνας. Επίσης, προτιμήστε να είναι από έξω προς τα μέσα. Ο λόγος είναι ότι η επιδερμίδα τείνει να είναι πιο λιπαρή στο κέντρο του προσώπου, οπότε, χρειάζεται και λιγότερη ενυδάτωση εκεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
10 photos

Extra Info: Μην αμελείτε να ενυδατώνετε λαιμό και ντεκολτέ, ακολουθώντας την ίδια τακτική.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss