Η μάσκα προσώπου είναι κατάλληλη για όλα τα δέρματα;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Η μάσκα προσώπου είναι κατάλληλη για όλα τα δέρματα;

Αρκετές γυναίκες αναρωτιούνται αν πρέπει να κάνουν μάσκα προσώπου; Η απάντηση είναι φυσικά ΝΑΙ, αρκεί να βρουν το προϊόν που καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας τους. 

Οι μάσκες προσώπου είναι η ιδανική θεραπεία περιποίησης του δέρματος. Ενυδατώνουν το δέρμα, απομακρύνουν τη λιπαρότητα και βελτιώνουν την όψη των πόρων. Επιπλέον κάνουν βαθύ καθαρισμό, ιδιαίτερα αν έχει προηγηθεί scrub. Τέλος σκεφτείτε ότι κάνοντας μάσκα προσώπου, είναι σα να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας. Χαλαρώστε και ζήστε μία εμπειρία spa, μόνες σας στο σπίτι.

Συνίσταται η εβδομαδιαία εφαρμογή, ωστόσο πολλές κάνουν και πάνω από μία φορά. Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες της επιδερμίδας. Σε κάθε περίπτωση η γνώμη ενός αισθητικού τόσο για το προϊόν που πρέπει να επιλέξετε, όσο και για τη συχνότητα χρήσης είναι αρκετά βοηθητική.

Στην gallery που ακολουθούμε σας παρουσιάζουμε κάποια από τα αγαπημένα προϊόντα, που μπορείτε να βρείτε διαθέσιμα στην αγορά. Ρωτήσαμε, δοκιμάσαμε και ιδού το συμπέρασμά μας:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Και οι διάσημες κάνουν μάσκα προσώπου και μάλιστα δε διστάζουν να φωτογραφηθούν και να δημοσιεύσουν τη φωτογραφία τους, στο instagram.

Περιηγηθείτε στην gallery που ακολουθεί και δείτε πώς ποζάρουν οι αγαπητές celebrities:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss