Τα λάθη που κάνουμε με τη χρήση του αντηλιακού

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Τα λάθη που κάνουμε με τη χρήση του αντηλιακού

Παρότι όλες γνωρίζουμε ότι το αντηλιακό είναι το πολυτιμότερο καλοκαιρινό προϊόν, δεν του κάνουμε την καλύτερη δυνατή χρήση. Όλες κάνουμε λάθη και, μάλιστα, πολλά. Ωστόσο ποτέ δεν είναι αργά για να τα διορθώσουμε...

 

 1.  Δεν είμαστε γενναιώδορες με την ποσότητα. Το ότι το αντηλιακό μας έχει υψηλό δείκτη προστασίας, δε σημαίνει ότι ένα πέρασμα είναι αρκετό. Χρειάζεται ανανέωση ανά δύο ώρες τουλάχιστον και μάλιστα πρέπει να εφαρμόζουμε διπλάσια ποσότητα στην πλάτη και το θώρακα, σε σχέση με τα υπόλοιπα μέρη του σώματος.

  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
  9 photos

   
 2. Φοράμε αντηλιακό μόνο όταν έχει ήλιο. Όταν έχει συννεφιά, δε σημαίνει ότι ο ήλιος δε μας εντοπίζει. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που επιμένουμε ότι η χρήση αντηλιακού πρέπει να γίνεται χειμώνα/καλοκαίρι.

  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
  6 photos

   
 3. Δεν κοιτάμε ημερομηνία λήξης. Ναι, όπως όλα τα προϊόντα έτσι και το αντηλιακό λήγει και αν λήξει είναι σα να μη φοράμε τίποτα. Με άλλα λόγια δεν προστατευόμαστε από τον ήλιο.
   
 4. Ξεχνάμε να καλύπτουμε βασικά σημεία του σώματος. Flashback σε έρευνα που είχαμε δημοσιεύσει πρόσφατα, όπου ειδικοί μας ενημέρωσαν για βασικά σημεία του σώματος που αμελούμε να εφαρμόσουμε αντηλιακό.
  Διαβάστε εδώ: "Ποιο είναι το σημείο που ξεχνάμε να εφαρμόσουμε αντηλιακό;"

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

More for you

 
 

Don't Miss