Ακολουθήστε αυτά τα tips την επόμενη φορά που θα ξυριστείτε

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Ακολουθήστε αυτά τα tips την επόμενη φορά που θα ξυριστείτε

Τόσο το καλοκαίρι, όσο και το χειμώνα αν όχι κάθε μέρα, ανά δύο ή τρεις ξυριζόμαστε. Όλες οι γυναίκες θέλουμε τα πόδια μας να είναι λεία, χωρίς ίχνος τρίχας. Ωστόσο αυτή η διαδικασία είναι εφιαλτική πολλές φορές. Βλέπετε δεν αρκεί μόνο να έχουμε το κατάλληλο ξυραφάκι και την ιδανική λεπίδα. Χρειάζεται να είμαστε προσεχτικές και να κάνουμε κάποια προεργασία για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Φέτος το καλοκαίρι δοκίμασα κάποια tips που έχω διαβάσει κατά καιρούς ή έχω ακούσει από φίλες. Κάποια από αυτά είναι πραγματικά αποτελεσματικά και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας.

Το νούμερο ένα είναι ότι δεν πρέπει να ξυρίζουμε οποιαδήποτε περιοχή αν δεν έχουμε κάνει μπάνιο. Είναι ο βασικός λόγος να μαλακώσει η τρίχα και να πετύχουμε το τέλειο ξύρισμα, χωρίς κοψίματα.
Επιπλέον δοκιμάστε αντί για αφρό, να χρησιμοποιήσετε conditioner. Μην ξεχνάτε ότι το συγκεκριμένο προϊόν είναι για να μαλακώνει τις τρίχες, γιατί λοιπόν να μην το χρησιμοποιούμε και για άλλες περιοχές, εκτός από τα μαλλιά μας;

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Extra Info: Μία φίλη μου πρόσφατα μου είπε ότι εκείνη ανακατεύει μία σταγόνια λαδάκι με τον αφρό και το αποτέλεσμα είναι εξίσου εντυπωσιακό. Αν το δοκιμάσετε let me know about it!

Αφού τελειώσετε με το ξύρισμα πρέπει οπωσδήποτε να ενυδατώσετε τις περιοχές, με προϊόν που δεν περιέχει οινόπνευμα. Να είστε γενναιώδορες με την ποσότητα και να μην τρίψετε αρκετά το προϊόν, έτσι ώστε να απορροφηθεί από την επιδερμίδα. Για ακόμη μεγαλύτερη ενυδάτωση, ένα λάδι σώματος είναι αυτό που χρειάζεστε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Αν ακολουθήσετε τις παραπάνω συμβουλές ενδεχομένως να μην χρειάζεται να ξυρίζεστε καθημερινά. Η τρίχα σας θα είναι λιγότερο σκληρή και δεν θα σας ενοχλεί στην υφή.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss