Γιατί η κρέμα σας πρέπει να περιέχει βιταμίνη C;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Γιατί η κρέμα σας πρέπει να περιέχει βιταμίνη C;

Αν συγκεντρώσουμε μια λίστα με τα συστατικά που θέλουμε να περιέχονται στα προϊόντα ομορφιάς, είναι σίγουρο ότι θα περάσει αρκετή ώρα, μέχρι να την τελειώσουμε. Ιδανικά πρέπει να καταλάβουμε τις ανάγκες που έχει η επιδερμίδα μας-ανεξάρτητα από την ηλικία μας-και να επιλέξουμε προϊόντα, με συστατικά που στοχεύουν στην καταπολέμησή τους. 

Σαφώς ένας από τους στόχους που έχουμε και που σηματοδοτεί την καλή υγεία της επιδερμίδας, είναι και το λαμπερό δέρμα. Ένα από τα συστατικά που προσφέρει λάμψη αλλά και πολλά ακόμη που είναι απαραίτητα, είναι η βιταμίνη C.

Η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για την υγεία του οργανισμού μας, αλλά και του δέρματος. Σύμφωνα με μελέτες αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου στο δέρμα, προσφέρει λάμψη αλλά και σύσφιξη, ενισχύει την κυτταρική ανάλαση και έτσι βοηθάει στην επούλωση τραυμάτων. Μειώνει τις επιπτώσεις της υπερέκθεσής μας στον ήλιο αλλά και αυτές της έκθεσής μας στο χλώριο.

Υπάρχουν αρκετές DIY συνταγές όπου μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας προϊόντα-κρέμα, serum- με βασικό συστατικό τη βιταμίνη C. Ωστόσο μπορείτε να βρείτε στην αγορά προϊόντα πλούσια σε βιταμίνη C αλλά και σε πολλά ακόμη πολύτιμα συστατικά, που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σας. 

Ενδεικτικά σας παρουσιάζουμε κάποια από αυτά που αξίζει να δοκιμάσετε, δεδομένου ότι καλύπτουν τις ανάγκες σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss