Αυτοί οι λόγοι θα σας πείσουν να χρησιμοποιείτε το argan oil

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Αυτοί οι λόγοι θα σας πείσουν να χρησιμοποιείτε το argan oil

Είναι ένα από τα προϊόντα που επιλέγουν οι γυναίκες, στην καθημερινή τους περιποίηση. Μάλιστα οι περισσότερες το argan oil, το έχουν συνδέσει στο μυαλό τους ως προϊόν που χαρίζει λάμψη και όχι άδικα. Από την άλλη δεν έχει μόνο αυτή την ιδιότητα, υπάρχουν αρκετές ακόμη, οι οποίες θα σας πείσουν να το εντάξετε στην καθημερινή σας περιποίηση- αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Είναι εμπλουτισμένο με πολύτιμα συστατικά.

Αντιοξειδωτικά, βιταμίνη E, Ω-3 λιπαρά οξέα είναι κάποια από τα συστατικά που βρίσκονται μέσα στο argan oil. Σκεφτείτε ότι είναι το super food της επιδερμίδας σας.

Ενυδατώνει ακόμα και τα πιο ξηρά δέρματα.

Είναι το ιδανικό, ενυδατικό προϊόν με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, το οποίο μπορούμε να εφαρμόσουμε ακόμα και στο κόκκινο, ερεθισμένο δέρμα. Κανένα άλλο προϊόν δε συγκρίνεται μαζί του στο θέμα της ενυδάτωσης. Παράλληλα ισορροπεί τα επίπεδα λιπαρότητας.

Δε φράζει τους πόρους.

Αρκετοί αποφεύγουν να εφαρμόζουν λάδι στα πρόσωπά τους. Ωστόσο το συγκεκριμένο έχει τη δυνατότητα να εξισορροπεί τη φυσική παραγωγή λιπαρότητας στην επιδερμίδα και έτσι αποτρέπει την ακμή. Τα αντιοξειδωτικά μπορούν να μειώσουν τη φλεγμονή της ακμής και η βιταμίνη Ε μπορεί να βοηθήσει στην επούλωση σημαδιών. Είναι κατάλληλο ακόμα και σε άτομα με ευαίσθητες δερματικές παθήσεις όπως έκζεμα, ψωρίαση.

Είναι αντιγηραντικό.

Τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται μπορούν να επουλώσουν το ερεθισμένο δέρμα. Δρα ακριβώς όπως τα αντιγηραντικά serum.

 

Extra Info: Είναι απαραίτητο πριν εφαρμόσετε οποιοδήποτε προϊόν στο πρόσωπό σας, να έχετε κάνει ένα σχολαστικό καθαρισμό, με προϊόν που καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
10 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss