Η beauty ρουτίνα μιας νέας μαμάς

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2017

Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2017

Η beauty ρουτίνα μιας νέας μαμάς

Αρχικά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι όλες εσείς που διαβάζετε το σημερινό άρθρο, διανύετε μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής σας. Η επιστροφή στο σπίτι με το νεογέννητο μωράκι σας και η προσαρμογή στη νέα καθημερινότητα είναι μοναδική εμπειρία, η οποία όμως απαιτεί χρόνο και υπομονή.

Σίγουρα δεν είναι όλα εύκολα, ούτε γνώριμα, ωστόσο όσο ο χρόνος περνάει, τόσο καλύτερη και πιο εύκολη θα γίνεται η καθημερινότητα. Επιπλέον αρκούν μόλις λίγα λεπτά να αφιερώσετε μπροστά στον καθρέφτη σας, για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. 

Ασχοληθείτε με τα βασικά και αφήστε τα πιο εξειδικευμένα για λίγο αργότερα, όπου το μωράκι σας θα έχει μπει σε πρόγραμμα.

Το πιο σημαντικό είναι ο καθαρισμός του προσώπου, ο οποίος πρέπει να γίνεται καθημερινά. Ακόμα και τίποτα να μην εφαρμόζετε στο πρόσωπό σας, είναι αναγκαίο να το καθαρίζετε πρωί και βράδυ. Επενδύστε σε ένα καλό προϊόν, που ταιριάζει στον τύπο επιδερμίδας σας και πλυθείτε, κάνοντας απαλό μασάζ για 2 λεπτά καθημερινά, πρωί και βράδυ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
10 photos

Συνεχίστε με μία ενυδατική κρέμα. Αν η επιδερμίδα σας είναι ξηρή και χρειάζεστε γρήγορη λύση, δοκιμάστε να την ενυδατώσετε με λάδι προσώπου. Μπορείτε να δοκιμάσετε και το argan oil: "Αυτοί οι λόγοι θα σας πείσουν να χρησιμοποιείτε το argan oil." Εναλλακτικά εφαρμόστε πρωί και βράδυ την ενυδατική σας.
Αν έχετε έντονους μαύρους κύκλους, καλό είναι να ενυδατώνετε την περιοχή με κρέμα ματιών, ακολουθώντας  τη φορά των φρυδιών σας, για να γίνεται σωστά η αιμάτωση.


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Όσο αναφορά τα μαλλιά σας, φροντίστε να εφαρμόζετε conditioner για να ξεμπλέκονται και να τα χτενίζετε καθημερινά από τις άκρες προς τις ρίζες. Αν οι άκρες σας είναι άγριες, αρκούν δύο σταγόνες λάδι μαλλιών για να τα ενυδατώσετε.


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Τα παραπάνω steps σας καλύπτουν πλήρως, σε αυτή τη φάση της ζωής σας, όπου δεν μπορείτε να αφιερώσετε αρκετό χρόνο στον εαυτό σας. 

Extra Tip: Να έχετε δίπλα στο κομοδίνο σας μία κρέμα χεριών και ένα lip balm. Όταν το μωράκι σας χαλαρώνει μπορείτε να ενυδατώσετε τα χείλη αλλά και τα χέρια σας. Βλέπετε όσο η θερμοκρασία κατεβαίνει, αυτά τα δύο σημεία έχουν ανάγκη από extra περιποίηση.

Τέλος καλό είναι να χρησιμοποιείτε προϊόντα που είναι κατάλληλα για την επαφή με το μωρό σας-μπορείτε να συμβουλευτείτε ακόμα και το γυναικολόγο σας. Να σκέφτεστε πάντα ότι τα χέρια σας αλλά και το πρόσωπό σας ακουμπάνε την επιδερμίδα του μωρού σας και μπορεί να ερεθιστεί με κάποιο από τα προϊόντα που έχετε χρησιμοποιήσει. 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss