Αυτός είναι ο τρόπος να αποβάλλουμε την ένταση της καθημερινότητας

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη 02 Νοεμβρίου 2017

Πέμπτη 02 Νοεμβρίου 2017

Αυτός είναι ο τρόπος να αποβάλλουμε την ένταση της καθημερινότητας

Είναι αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια η καθημερινότητα όλων μας είναι σε ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς. Όπως είναι και αλήθεια πως το καλύτερο «αντίδοτο» γι αυτή, είναι οι στιγμές χαλάρωσης που προσφέρουμε στον εαυτό μας. Τόσο η χαλάρωση πνεύματος όσο και του σώματος θεωρούνται απαραίτητες για να αναζωογονηθεί ο οργανισμός μας και να συγκεντρώσει τα απαραίτητα εφόδια για την επόμενη κατάκτηση. Είναι εκείνη η στιγμή που αναζητάς ένα προϊόν που μπορεί να στα προσφέρει και τα δύο και είναι ακριβώς εκείνη η στιγμή που ανακαλύπτεις τα καινούργια αρώματα του Tesori D’ Oriente.

 

Ξαφνικά η ρουτίνα της καθημερινής φροντίδας γίνεται μια τελετουργία ομορφιάς, όπου πολυτελή αρώματα κατακλύζουν την ατμόσφαιρα, τα αναζωογονητικά υλικά ξυπνούν την επιδερμίδα και την ενυδατώνουν σε βάθος, χαρίζοντάς της παράλληλα μία μοναδική αίσθηση ευεξίας.  

 

BYZANTIUM

Η σειρά Tesori D’ Oriente «BYZANTIUM»  μας μεταφέρει στο ιστορικό Βυζάντιο, την εποχή όπου τα αρώματα των λουλουδιών ήταν το βασικό χαρακτηριστικό στους κήπους των παλατιών. Δεν θα  μπορούσε αυτό το νέο άρωμα παρά να έχει δημιουργηθεί από δύο άνθη, τόσο αντίθετα μεταξύ τους κι όμως τόσο ταιριαστά. Από τη μία το μαύρο ρόδο, το πιο μυστήριο λουλούδι όλων που σηματοδοτεί την τελειότητα και από την άλλη το λάβδανο, ένα κοινό μυστικό των γυναικών του Βυζαντίου για ενυδάτωση μετά το μπάνιο. Ένας μοναδικός συνδυασμός που προσφέρει ένα μοναδικό αποτέλεσμα! 

 

AYURVEDA

 

Η σειρά Tesori D’ Oriente «AYURVEDA», είναι εμπνευσμένη από την φιλοσοφία της AYURVEDA, δηλαδή της «Επιστήμης της ζωής»,  του πρώτου ολιστικού θεραπευτικού συστήματος που ξεκίνησε από την Ινδία πριν από 5.000 χρόνια και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τη χαλάρωση που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη όταν γυρίζουμε στο σπίτι μας, μετά από μία ημέρα γεμάτη άγχος και στρες. Αποτελούμενο από μία μίξη αρωμάτων, ανάμεσα στα οποία μπορεί κανείς να διακρίνει το πορτοκάλι, το κεχριμπάρι, το ξύλο και  το λεμόνι αγκαλιάζει όλες τις αισθήσεις και αποκαθιστά την εσωτερική ισορροπία και ηρεμία. 

Ανακαλύψτε τις νότες εκείνες που ταιριάζουν στο δικό σας χαρακτήρα και απολαύστε μία εμπειρία spa στο σπίτι σας, με προϊόντα που ενυδατώνουν την επιδερμίδα σας σε βάθος! Τα δύο νέα προϊόντα Tesori είναι αυτά που χρειάζεται να εντάξετε στην καθημερινότητά σας, για να τις χαρίσετε αυτό που πραγματικά της αξίζει. Εσείς; Ποιο θα δοκιμάσετε; 

 

More for you

 
 

Don't Miss