Η skincare περιποίηση που χρειάζεται η επιδερμίδα του συντρόφου σας

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Η skincare περιποίηση που χρειάζεται η επιδερμίδα του συντρόφου σας

Αλήθεια εσείς πόσο συχνά περιποιείστε την επιδερμίδα του συντρόφου σας; Αν πιστεύετε ότι δεν το χρειάζεται, κάνετε μεγάλο λάθος. Οι περισσότεροι μάλιστα το έχουν ιδιαίτερη ανάγκη, καθώς οι επιδερμίδες των ανδρών είναι συνήθως πιο λιπαρές από τις δικές μας.

 

Αρχικά θα πρέπει να τονίσουμε ότι δεν πρέπει να έχουμε απαιτήσεις από τους ίδιους. Το βασικό βήμα που δεν πρέπει να αμελούν είναι αυτό της καθαρής επιδερμίδας. Μην περιμένετε καθημερινά να πλένουν με ειδικό καθαριστικό το πρόσωπο, πρωί και βράδυ. Μας αρκεί να ρίχνουν νερό το πρωί που ξυπνάνε και όταν κάνουν μπάνιο να πλένουν και το πρόσωπό τους. Ένα σαπούνι προσώπου μπορεί να υπάρει διαθέσιμο στο μπάνιο, για να το χρησιμοποιούν.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
5 photos


Αν η επιδερμίδα του είναι λιπαρή, μπορείτε μια φορά την εβδομάδα να του κάνετε ή να του υπενθυμίζετε να κάνει scrub. Μπορεί να χρησιμοποιήσει το δικό του. Μην ξεχάσετε να του πείτε ότι οι κινήσεις είναι απαλές και όχι βίαιες.

Τέλος μπορείτε να του αγοράσετε τη δική του ενυδατική κρέμα. Στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα-κάποια από αυτά, ακολουθούν στην gallery παρακάτω-, τα οποία είναι για ανδρικές επιδερμίδες. Αφήστε την στο μπάνιο και αν δεν είναι τυπικός, υπενθυμίστε του αραιά και που ότι αυτό το προϊόν είναι για το πρόσωπό του.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss