Γιατί όλοι χρησιμοποιούν τη μαύρη οδοντόκρεμα;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Γιατί όλοι χρησιμοποιούν τη μαύρη οδοντόκρεμα;

Δεν ξέρουμε τι γίνεται στα δικά σας social media, πάντως στα δικά μας η μαύρη οδοντόκρεμα είναι το must have προϊόν που πρέπει να έχει κάθε ένας στο μπάνιο του.

 


Τι διαφορές έχει από τη συνηθισμένη οδοντόκρεμα;

Η πρώτη διαφορά που μπορεί κανείς να παρατηρήσει είναι το χρώμα της, το οποίο είναι το αντίθετο του μαύρου. Η αλήθεια είναι ότι είναι κάπως περίεργο να βλέπεις κάποιον να βουρτσίζει τα δόντια του και αυτά να είναι κατάμαυρα.
Επιπλέον δεν κάνει τόσο αφρό, όπως έχουμε συνηθίσει με τις "κοινές" οδοντόκρεμες. Ωστόσο όσοι τη χρησιμοποιούν κάνουν ακριβώς τις ίδιες κινήσεις και ξοδεύουν ακριβώς τον ίδιο χρόνο με αυτούς που χρησιμοποιούν τη λευκή ή τις χρωματιστές που γνωρίζουμε. 
 


Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί είναι μαύρη;


Οι περισσότερες μαύρες οδοντόκρεμες που κυκλοφορούν στην αγορά, διαθέτουν το συγκεκριμένο χρώμα καθώς περιέχουν ενεργό άνθρακα. Σύμφωνα με μελέτες, το συγκεκριμένο συστατικό μαγνητίζει τις τοξίνες των δοντιών και έτσι αφαιρεί τους λεκέδες. Επιπλέον βοηθάει στην εξάλειψη της τερηδόνας, ενώ σκοτώνει τα μικρόβια της στοματικής κοιλότητας.  
 

 

Τα παραπάνω αποτελέσματα ήταν αρκετά για να βγει λοιπόν στην αγορά η μαύρη οδοντόκρεμα.
​Αλήθεια εσείς την έχετε δοκιμάσει;
Τα δόντια σας έγιναν πιο λευκά;
Μήπως να τη δοκιμάσουμε κι εμείς;

 

Κι επειδή μιλάμε για το στόμα, να ξέρετε ότι δεν αρκεί για ένα υπέροχο χαμόγελο, να έχουμε μόνο λευκά δόντια. Πρέπει να φροντίσουμε και τα χείλη μας και συγκεκριμένα να μην αμελούμε την ενυδάτωσή τους. Επενδύστε σε ένα lip balm και εφαρμόστε το πάνω από 2 φορές την ημέρα. 
 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
14 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss