Ήρθε η ώρα να "ξυπνήσουμε" τον πιο όμορφο εαυτό μας

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Ήρθε η ώρα να "ξυπνήσουμε" τον πιο όμορφο εαυτό μας

Θυμάστε το παραμύθι «Ωραία Κοιμωμένη» που αγαπούσαμε όλες στα παιδικά μας χρόνια; Πώς θα σας φαινόνταν να γινόμασταν οι πρωταγωνίστριες, στη «σύγχρονη» εκδοχή αυτής της ιστορίας; Η θέση του πρίγκιπα ανήκει σε μια κρέμα, η οποία υπόσχεται να μας «ξυπνήσει» τον πιο όμορφο εαυτό μας… με ένα «φιλί νεότητας».

O λόγος για την Prédermine Night Sculpting της Darphin, η οποία χαρίζει στην επιδερμίδα μας σύσφιξη και αναζωογόνηση όσο κοιμόμαστε. Όχι, δεν ονειρεύεστε είναι πραγματικότητα, αυτή η κρέμα λειτουργεί σε συνεργασία με τους ρυθμούς ξεκούρασης της επιδερμίδας, ενισχύοντας τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου, στην οποία και οφείλεται η βελτίωση της σφριγηλότητας αλλά και η μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, η Prédermine Night Sculpting του γαλλικού brand Darphin που εμπιστευόμαστε εδώ και χρόνια, να αναλαμβάνει να πει «bonjour» στον πιο νεανικό εαυτό μας. Εξασφαλίζει στο δέρμα ορατή ανόρθωση, ολική επαναφορά του περιγράμματος του προσώπου και μοναδική αίσθηση σύσφιξης και σφριγηλότητας. Ακόμα σκέφτεστε αν πρέπει να γίνεται η πρωταγωνίστρια του παραμυθιού;
Δοκιμάστε την και ζήστε κι εσείς ένα ονειρεμένο παραμύθι νεότητας!

More for you

 
 

Don't Miss